Taylor Zakhar Perez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Taylor Zakhar Perez on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Hän nousi tunnetuksi pääosassa Marcon roolissa Netflix-elokuvassa The Kissing Booth 2 vuonna 2020. Hän uskoi kovaan työhön ja saavutti paljon viihdeteollisuudessa. Lapsuudesta asti viihdyttäjänä hän löysi rakkautensa esiintymiseen, kun hän oppi tanssimaan. Tämän lisäksi hän on esiintynyt useissa suosituissa TV-ohjelmissa, kuten iCarlyssa ja Awkwardissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Taylor Zakhar Perezin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Taylor Zakhar Perezin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Taylor Zakhar Perez? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,85 metrin tai 185 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Taylor Zakhar Perezin ikä

Kuinka vanha on Taylor Zakhar Perez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. joulukuuta 1991. Hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Taylor Zakhar Wiki

Taylor ZakharWiki/Bio
Oikea nimiTaylor Zakhar
NimimerkkiTaylor
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä25. joulukuuta 1991
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,85 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,3 miljoonaa dollaria (USD)

Taylor Zakharin tyttöystävä

Kuka on Taylor Zakharin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Taylor Zakharin nettoarvo

Kuinka paljon Taylor Zakharin nettovarallisuus on? Hän nauttii elämästään täysillä. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Daveed Diggs (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Taylor Zakharin ura

Taylor Zakhar sanoi kerran, että hän on tanssinut niin kauan kuin muistaa, ja hän ohjaa energiaa ja henkeä tanssin kautta. Hän aloitti ammattiuransa teatterin ja mallin parissa. Intohimoinen näyttelijä ja malli, hän oli koulutettu moniin tanssityyleihin, mukaan lukien hip-hop, moderni, jazz, tap ja baletti. Kuitenkin break-tanssi oli hänen suosikkinsa. Hän julkaisi Instagram-viestinsä ensimmäisen kerran huhtikuussa 2017. Hänen Instagram-tilillään oli alle 100 000 seuraajaa ennen The Kissing Booth 2:n julkaisua. Mielenkiintoista tietää, että 24 tunnin sisällä elokuvan julkaisusta 24. heinäkuuta 2020 hänen Instagram-tilinsä nousi yli miljoonalle seuraajalle.

Taylor Zakharin perhe

Taylor Zakharin äidin nimi on Antoinette. Hänet kasvatettiin Luoteis-Indianassa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on viisi sisarusta nimeltä Kaie, Koehn, Kristy, Jenna ja Maria sekä kaksi veljeä nimeltä Ron ja Grant. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Faktat Taylor Zakharista

  1. Taylor osaa uida.
  2. Hän rakastaa kaikkea groovy-musiikista urheiluun.
  3. Hän on suuri koripallon fani ja ihailee Kyrie Irvingiä ja Jason Douglasia.
  4. Hänen tiedetään leikkivän kepposia ja viettävän aikaa ystäviensä kanssa Westchesterissä, New Yorkissa.
  5. Hän tykkää käyttää Twitter-tiliään levittääkseen positiivisuutta ja saada ihmiset nauramaan.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  7. Hän nauttii elämästään täysillä.
  8. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu.
  9. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta.
  10. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit