Shakira (Laulaja) Bio, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Puoliso, Tulot, Faktat

Shakira on tunnettu kolumbialainen laulaja ja lauluntekijä. Häntä on kutsuttu latinalaisen musiikin kuningattareksi ja hänet tunnetaan monipuolisuudestaan ​​musiikissa. 145 kappaleen luettelossaan Shakira on myynyt yli 80 miljoonaa levyä, mikä on tehnyt hänestä kaikkien aikojen myydyimmän latinalaisen naisartistin. Hän teki levydebyyttinsä 13-vuotiaana Sony Music Colombian alla. Hänen kaksi ensimmäistä kolumbialaista albumiaan olivat Magia (1991) ja Peligro (1993). Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Shakiran Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Shakira pituus ja paino

Kuinka pitkä Shakira on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 118 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Shakira kehon tilastot ja mittaukset

Mitkä ovat Shakiran kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Shakira oikea nimi

Shakira Net Worth 2021

Mikä on Shakiran nettovarallisuus? Hän ansaitsee miljoonia vuosittain ja hänen arvioitu nettovarallisuutensa on 300 miljoonaa dollaria. 145 kappaleen luettelossaan Shakira on myynyt yli 80 miljoonaa levyä, mikä on tehnyt hänestä kaikkien aikojen myydyimmän latinalaisartistin.

Shakira on edelleen yksi maailman myydyimmistä musiikkitaiteilijoista. Forbes raportoi, että vuodesta 2018 lähtien Shakirasta on tullut historian eniten albumeja myynyt latinalaisartisti.

Shakira oikea nimi

Mikä on Shakiran oikea nimi? Hän syntyi nimellä Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Barranquillassa syntynyt ja kasvanut Shakiraa on kutsuttu latinalaisen musiikin kuningattareksi ja hänet tunnetaan monipuolisuudestaan ​​musiikin parissa.

Shakiran ikä

Kuinka vanha Shakira on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. helmikuuta 1977. Hän on 44-vuotias. Hänellä on Kolumbian kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Barranquillassa, Kolumbiassa.

Shakira - todellinen korkeus

Shakira Wiki/Bio

ShakiraWiki/Bio
Oikea nimiShakira Isabel

Mebarak Ripoll

NimimerkkiShakira
Kuuluisa AsLaulaja, lauluntekijä
Ikä44-vuotias
Syntymäpäivä2. helmikuuta 1977
SyntymäpaikkaBarranquilla, Kolumbia
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 53 kg (118 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväGerard Pique
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria

Shakiran perhe

Shakiran isän nimi on William, hän on libanonilaista syntyperää ja syntyi New Yorkissa libanonilaisperheeseen. 5-vuotiaana hänen perheensä muutti Kolumbiaan. Kun Shakira oli neljävuotias, hänen isänsä vei hänet paikalliseen Lähi-idän ravintolaan, jossa Shakira kuuli ensimmäisen kerran doumbekin.

Shakiran ammatti

Shakiran ammattiin kuuluu laulaja, lauluntekijä, tanssija, malli, koreografi, levytuottaja.

Shakira-todellinen ammatti

Shakira sisarukset

Shakiralla on myös sisaruksia. Hänellä on sisaruksia nimeltä:

 • Tonino Mebarak (vanhempi velipuoli),
 • Patricia Mebarak (vanhempi sisarpuoli) (erikoisopettaja),
 • Moises Mebarak (vanhempi velipuoli),
 • Lucy Mebarak (vanhempi sisarpuoli) (kirurgi),
 • Antonio Mebarak (vanhempi velipuoli),
 • Ana Mebarak (vanhempi sisarpuoli),
 • Alberto Mebarak (vanhempi velipuoli) (lakimies),
 • Edward Mebarak (vanhempi velipuoli),
 • Robin Mebarak (vanhempi velipuoli).

Shakira poikaystävä, puoliso ja treffit

Kuka on Shakiran poikaystävä? Hän seurustelee tällä hetkellä Gerard Piquen kanssa vuodesta 2011. Hän on espanjalainen jalkapallotähti. Pariskunta toivotti ensimmäisen poikansa Milan Piqué Mebarakin tervetulleeksi 22. tammikuuta 2013 ja toisen poikansa Sasha Pique Mebarakin 29. tammikuuta 2015. Forbes listasi Shakiran ja Gerardin "Maailman tehokkaimpien parien" luetteloonsa.

Shakira-todellinen poikaystävä

Aiemman seurusteluhistorian mukaisesti hän aloitti suhteen argentiinalaisen asianajajan Antonio de la Rúan kanssa vuonna 2000. 10 vuoden yhteisen kokemuksen jälkeen Shakira ja de la Rúa erosivat elokuussa 2010.

Shakiran tosiasiat

 1. Shakira vuonna 2016 äänesti Gazelle-hahmoa Disneyn animaatioelokuvassa Zootopia.
 2. Vuonna 2017 hänestä tuli ensimmäinen artisti, jolla on neljä saman albumin espanjankielistä kappaletta Billboard Hot 100 -hittejä.
 3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
 5. Vuonna 2020 prinssi William nimitti Shakiran.

Uusimmat viestit