Ruby Lightfoot (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ruby Lightfoot, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Hän nousi tunnetuksi America’s Next Kids Top Modelin (ANKTM) lähettiläänä 10-vuotiaana. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallinlahjakkuutensa ohella Ruby Lightfoot tekee vaikutuksen maailmaan kaarevilla ja kiertelevillä kuvillaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Tämän lisäksi hän on esiintynyt Wild Child Magazinen ja Child Model Magazinen kannessa. Hän on osa suosittua sosiaalisen median vaikuttajaryhmää The Squad. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ruby Lightfootin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ruby Lightfoot -korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ruby Lightfoot on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Ruby Lightfootin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 30 B.

Ruby Lightfoot Age

Kuinka vanha on Ruby Lightfoot? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. syyskuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Ruby Lightfoot -perhe

Ruby Lightfootin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on myös irlantilaista ja intialaista syntyperää. Hänellä on kolme vanhempaa veljeä nimeltä Dougie, Josh ja Chris. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Alek Wek (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Etnisyys

Ruby Lightfoot Wiki

Ruby LightfootWiki/Bio
Oikea nimiRuby Lightfoot
NimimerkkiRubiini
Kuuluisa AsMalli
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. syyskuuta 2005
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJulien
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Ruby Lightfoot -poikaystävä

Kuka on Ruby Lightfootin poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Julieniin. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Ruby Lightfootin ura

Ruby Lightfoot tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Ruby-Lightfoot-net-worth

Lue myös: Sabrina Lynn (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ruby Lightfoot Net Worth

Kuinka paljon Ruby Lightfootin nettoarvo on? Hän aloitti mallintyön ensimmäisen kerran yhdeksänvuotiaana vuonna 2014. Hän on kulkenut pitkän tien Hollywoodissa ja nykyään hänet lasketaan kauneimpien ja seksikkäimpien naisten joukkoon viihdealalla. Hän on esiintynyt myös useiden aikakauslehtien kansissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Ruby Lightfoot Facts

  1. Terävillä kasvonpiirteillään ja upealla vartalollaan malli Ruby Lightfoot on epäilemättä päänkääntäjä!
  2. Hänestä on sittemmin tullut erittäin menestynyt liikenainen ja sosiaalisen median vaikuttaja.
  3. Hän on myös näytellyt ja tanssinut esiintyen live-elokuvassa Elvis Lives.
  4. Vaikka hän ei ollut kiinnostunut näyttelemisestä teini-ikäisenä, hänestä kehittyi intohimo samaan voitettuaan Teen Choice -palkinnon yhdestä varhaisesta tv-ohjelmastaan.
  5. Hän on kävellyt Lil Jewels Boutiquen LA Fashion Week -tapahtuman kiitoradalla.

Lue myös: Adut Akech (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Etnisyys, Uskonto, Faktat

Uusimmat viestit