Corey La Barrie (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Corey La Barrie oli australialainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnettiin parhaiten YouTube-kanavastaan, jonne hän latasi videoita, kuten haasteita, usein ystäviensä kanssa. Hän on kerännyt yli 300 000 tilaajaa. Vuonna 2019 hän teki tosi-debyyttinsä sarjassa The Reality House. Lisäksi hän kuoli 10. toukokuuta 2020 25-vuotissyntymäpäivänään joutuessaan auto-onnettomuuteen humalaisen kuljettajan kanssa, La Barrien perheen asianajajan kerrotaan vahvistaneen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Corey La Barrien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, kuolemansyystä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Corey La Barrien kuolinsyy

Miten Corey La Barrie kuoli? Hän kuoli 10. toukokuuta 2020 25-vuotispäivänään joutuessaan auto-onnettomuuteen rattijuoppien kanssa, La Barrien perheen asianajajan kerrotaan vahvistaneen. Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroner kertoi CNN:lle, että onnettomuus tapahtui Huston Streetin ja Carpenter Avenuen kulmassa Pohjois-Hollywoodissa noin kello 21.39 paikallista aikaa.

Corey La Barrie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Corey La Barrie oli? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 139 paunaa. Hänellä oli tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Corey La Barrie Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha Corey La Barrie olihänen kuolemansa aikaan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. toukokuuta 1995. Hän oli kuollessaan 25-vuotias. Hänen horoskooppi oli Härkä. Hän syntyi Adelaidessa, Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuului eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä oli nuorempi veli nimeltä Jarrad ja vanhempi sisar nimeltä Jessica. Koulutuksensa mukaan hän oli hyvin koulutettu.

Lue myös: Alex Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Corey La BarrieWiki/Bio
Oikea nimiCorey La Barrie
NimimerkkiCorey
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25-vuotias (kuollut)
Kuoleman syyKolari humalassa
Syntymäpäivä10. toukokuuta 1995
SyntymäpaikkaAdelaide, Australia
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,72 m)
Painonoin 65 kg (139 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Corey La Barrien tyttöystävä

Kuka oli Corey La Barrien tyttöystävä? Hän ei ollut antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hän oli sinkku.

Lue myös: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Corey La Barrie Net Worth

Mikä oli Corey La Barrien nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa oli noin 20 000 dollaria (USD). Hänen YouTube-kanavansa oli hänen ensisijainen tulonlähde.

Corey La Barrien tosiasiat

  1. TMZ kertoi, että YouTuber Corey La Barrie kuoli auto-onnettomuudessa, jossa väitettiin osallisena Ink Master -tähti Daniel Silva.
  2. La Barrien veli ja äiti vahvistivat hänen kuolemansa Instagramissa. LAPD ei pystynyt vahvistamaan, että La Barrie ja Silva olivat osallisina auto-onnettomuudessa.
  3. Ystävät, fanit ja muut YouTube-käyttäjät ovat jakaneet La Barriea muistelevia viestejä sosiaalisessa mediassa.
  4. Corey La Barrie oli kuollessaan 25-vuotias. 10. toukokuuta oli hänen syntymäpäivänsä, ja aiemmin päivällä hän twiittasi kiittäen faneja syntymäpäiväonnitteluista.
  5. Hän oli innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit