Sean Berdy (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Faktat

Sean Berdy on yhdysvaltalainen näyttelijä, tuottaja ja kirjailija. Hän mainostettiin Netflixin The Society -elokuvassa yhtenä päähenkilönä. Hän on toinen sarjan kahdesta kuurosta päähenkilöstä. Tämän lisäksi hän aloitti uransa lapsena elokuvan jatko-osassa The Sandlot 2 ja näytteli Switched at Birth -elokuvassa viisi kautta. Tämän lisäksi hän oli myös ehdolla TV Breakout -tähdeksi Teen Choice Awards 2011 -palkinnossa.

Lisäksi Sean Berdy ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram, Twitter ja Facebook. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sean Berdyn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, treffeistä, suhteesta, vaimosta, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Sean Berdy Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sean Berdy on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Sean Berdyn korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 7 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 67 kg. Hänellä on vaaleat hiukset ja tummanruskeat silmät.

Sean Berdyn elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Sean Berdy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. kesäkuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Boca Ratonissa, Floridassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän syntyi kuurona. Hän on kaksikielinen. Hänen ensimmäinen kielensä on amerikkalainen viittomakieli (ASL) ja hän puhuu englantia. Lisäksi Seanilla on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Tyler. Seanin koulutuksen mukaan hän on hyvin koulutettu.

Sean Berdy Kuuro

Onko Sean Berdy syntynyt kuurona? Kyllä, wikisivun mukaan Sean Berdy syntyi kuuroksi.

Sean Berdy Wiki

Sean BerdyWiki/Bio
Oikea nimiSean Berdy
NimimerkkiSean
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä3. kesäkuuta 1993
SyntymäpaikkaBoca Raton, FL
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 67 kg
Kehon mitatnoin 44-28-39 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväMary Harman

(Erosi)

puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Sean Berdy treffit, suhde ja tyttöystävä

Kuka on Sean Berdyn tyttöystävä? Hänellä oli romanttinen yhteys Mary Harmaniin. Myöhemmin pari erosi. Tällä hetkellä Mary meni äskettäin kihloihin jonkun muun kanssa vuonna 2018.

Toisaalta Sean Berdy ei ole vielä naimisissa, eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Hän on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Sean Berdyn ura ja nettoarvo

Mikä on Sean Berdyn nettovarallisuus? Hänet kruunattiin Mr. Deaf Teen Americaksi vuonna 2010. Hän näytteli ensimmäisen roolinsa elokuvassa The Sandlot 2 vuonna 2005. Berdy muutti Kaliforniaan vuonna 2011 roolistaan ​​Switched at Birth -elokuvassa, jossa hän näytteli Emmett Bledsoena.

Toukokuussa 2019 Berdy kertoi kirjoittavansa elokuvaa rakkaustarinasta, jossa esiintyy ASL. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Sean Berdyn sosiaalisen median profiili

Sean Berdy ei ole aktiivinen Instagramissa ja Twitterissä. Hän ei ole myöskään aktiivinen Facebookissa. Hänet kruunattiin Mr. Deaf Teen Americaksi vuonna 2010.

Sean Berdyn faktat

  1. Sean Berdy toimitti kamerassa ASL-äänityksen Ice Age: Continental Driftistä.
  2. Hän näytteli Sam Eliotina vuoden 2019 Netflix-ohjelmassa The Society.
  3. Hän on hyvin lähellä veljiään.
  4. Hänellä oli rooleja elokuvissa The Bondage, The Deaf Family ja The Legend of the Mountain Man.
  5. Berdy esiintyi useissa julkisen palvelun mainoksissa.

Uusimmat viestit