Sara Carbonero (Iker Casillasin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Sara Carbonero on espanjalainen urheilutoimittaja ja tunnettu Iker Casillasin vaimona. Alkuvuodesta 2000 hän toimi Telecincon televisio-ohjaajana, kunnes muutti Portoon, Portugaliin, jolloin hänen miehensä Iker Casillas liittyi FC Portoon heinäkuussa 2015. Toukokuussa 2019 Carbonerolle tehtiin leikkaus, jolla poistettiin pahanlaatuinen kasvain yhdestä hänen munasarjastaan. ja toipui onnistuneesti. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sara Carboneron Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, nettoarvoon ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sara Carbonero Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sara Carbonero on? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Sara Carboneron ikä

Kuinka vanha on Sara Carbonero? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. helmikuuta 1984. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias. Hän on Espanjan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Corral de Almaguerissa Espanjassa.

Sara CarboneroWiki/Bio
Oikea nimiSara Carbonero Arévalo
NimimerkkiSara Carbonero
Kuuluisa As1. Urheilutoimittaja

2. Iker Casillasin vaimo

Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä3 päivänä helmikuuta 1984
SyntymäpaikkaAlmaguer, Espanja
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusEspanja
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
AviomiesIker Casillas
LapsetPoika: Martín ja Lucas
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Viviana Ortiz (JJ Barean vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Sara Carbonero aviomies ja lapset

Kuka on Sara Carboneron aviomies? Carbonero on ollut suhteessa espanjalaisen jalkapalloilijan Iker Casillasin kanssa vuodesta 2009. Pariskunnalla on myös lapsia. Tammikuussa 2014 hän synnytti heidän poikansa Martínin. Heinäkuussa 2015 Sara Carbonero ja Iker Casillas muuttivat Portoon, Portugaliin, koska Real Madridin entinen maalivahti pelaa Futebol Clube do Portossa. 20. maaliskuuta 2016 pari meni naimisiin. 2. kesäkuuta 2016 Sara synnytti pariskunnan toisen lapsen, Lucasin.

Sara Carboneron nettoarvo

Mikä on Sara Carboneron nettovarallisuus? Huhtikuussa 2009 hän allekirjoitti Telecincon toimittajan ja urheilujuontajana. Heinäkuussa 2009 amerikkalainen FHM valitsi Carboneron "Maailman seksikkäimmäksi toimittajaksi". Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Sara Carboneron ura

Kun hän opiskeli Madridin Complutense-yliopiston journalismin kandidaatin 3. vuonna, hän tuli harjoittelijaksi Radio Marcaan ja kuusi kuukautta myöhemmin hänet palkattiin. Heinäkuussa 2016 hänet esiteltiin Telecincon muoti-TV-ohjelman "Quiero Ser" isäntänä. Vuoden 2010 jalkapallon MM-kisojen aikana väitettiin, että Carbonero, joka raportoi Espanjan ja Sveitsin välisen ottelun aikana, oli häirinnyt Casillasia aiheuttaen odottamattoman Sveitsin voiton.

Sara Carboneron tosiasiat

  1. Carbonero ja hänen tv-ryhmänsä seisoivat lähellä kentän espanjalaista päätä alle 60 metrin päässä maalista, jossa Casillas oli.
  2. Heinäkuussa 2010 MM-kisojen jälkeen ilmoitettiin, että Carbonero tekee kaudella 2010/11 yhteistyötä italialaisen digitaalisen televisioalustan Mediaset Premiumin kanssa ottamalla vastuulleen tiedot La Ligasta ja erityisesti José Mourinhon urasta Real Madridissa.
  3. Hän on kuuluisan espanjalaisen jalkapalloilijan Iker Casillasin vaimo, jonka nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 40 miljoonaa dollaria ja ansaitsee lisäksi 7,5 miljoonan euron vuosipalkkaa.
  4. Lisäksi pariskunta omistaa eri merkkien auton, kuten Range Roverin, Audin ja niin edelleen. Sara ja hänen miehensä omistavat 1,5 miljoonan punnan arvoisen luksuskartanon Madridissa, Espanjan pääkaupungissa.
  5. Parilla on toinen 3-kerroksinen Avila-kartano, jonka arvo on noin 1,5 miljoonaa puntaa.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Anthony Ian Keasler (Shannon Leen aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit