Alyssa Sorto (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Alyssa Sorto, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hänen esteetön asenteensa johtuu hänen lukuisista vierailustaan ​​Amerikan alastomien rantojen lapsuudessa, mikä jätti syvän vaikutuksen hänen nuoreen mieleensä. Hän esiintyi useiden eroottisten lehtien kannessa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Alyssa Sorton Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Alyssa Sorto Ikä

Kuinka vanha on Alyssa Sorto? Hän syntyi 6. syyskuuta 1992 New Jerseyssä. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Alyssa Sorto korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Alyssa Sorto? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Alyssa Sorton kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Alyssa Sorto poikaystävä

Kuka on Alyssa Sorton poikaystävä? Kuuma ja upea malli Alyssa Sorto on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Alyssa-Sorto-age-starsgab

Lue myös: Justina Valentine (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Alyssa Sorto Wiki

Alyssa SortoWiki/Bio
Oikea nimiAlyssa Sorto
NimimerkkiAlyssa
Kuuluisa AsMalli
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä6. syyskuuta 1992
SyntymäpaikkaNew Jersey, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Alyssa Sorto Net Worth

Kuinka paljon Alyssa Sorton nettovarallisuus on? Hän on amerikkalainen malli-näyttelijä, joka on saavuttanut ikonisen aseman seksuaalisen vetovoimansa ja muotitajunsa ansiosta. Alyssa, joka syntyi unelmansa päästä näyttelijäksi, seurasi pian intohimoaan. Muutaman lapsitaiteilijan roolin jälkeen hän siirtyi mallin työhön kasvuvuosinaan ja on siitä lähtien ollut haluttu kasvo. Se, mikä antoi Alyssalle etulyöntiaseman muihin malleihin nähden, oli hänen avoimuus kaikkeen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Alyssa-Sorto-facts-starsgab

Alyssa Sorton ura

Alyssa Sorton video osoittautui läpimurtoksi hänen urallaan ja teki hänestä yhdessä yössä sensaation. Sitä seurasi lukuisia kuvauksia, menestystä kiitotien varrella, kauneus- ja muotilistan kärkisijoituksia, pääsyä maailman parhaiden aikakauslehtien kansiin ja jopa esiintymistä suurilla näytöillä – mikä oli hänen "arvostettu" unelmansa koko ajan. Samaan aikaan hänen rohkea ulkonäkönsä ja muotitajunsa keräsivät hänelle paljon seuraajia – sekä sosiaalisessa mediassa että sen ulkopuolella. Alyssa on esiintynyt myös useiden lehtien kansissa.

Alyssa Sorton perhe

Alyssa Sorto on kuubalaista ja albaanialaista syntyperää. Hän muutti New Yorkista Miamiin, Floridaan. Hänellä on sisko nimeltä Melissa.

Alyssa Sorton tosiasiat

  1. Alyssa Sorto on aiemmin työskennellyt kylpylän ja salongin myyntipäällikkönä.
  2. Miamissa hän on isännöinyt useita klubitapahtumia.
  3. Hän vietti myös paljon aikaa Euroopassa.
  4. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  6. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  7. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  8. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Tami Williams (malli) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit