Bobrisky (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Bobrisky on nigerialainen sosiaalisen median tähti ja snapchat-tähti. Hän mainostettiin tähteeksi ristiinpukeutumisestaan ​​sosiaalisen median sensaatiosta, joka oli lempinimeltään Nigerian urospuolinen Barbie-nukke, joka nousi kuuluisuuteen näyttäessään julkisesti homoseksuaalisuuttaan Snapchatissa. Samaa sukupuolta olevat suhteet Nigeriassa olivat tuolloin rangaistava teko. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hänellä on siellä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Bobriskin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, seksuaalisuudesta, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Bobriskin ikä

Kuinka vanha Bobrisky on? Hän syntyi 31. elokuuta 1992 Nigeriassa. Hän on 28-vuotias. Hänellä on Nigerian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Bobriskyn korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Bobrisky on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Bobriskin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-42 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Bobrisky Seksuaalisuus

Mikä on Bobriskin seksuaalisuus? Hän on transsukupuolinen. Hänen isänsä oli moniavioisessa avioliitossa. Hänen oikea nimensä on Okuneye Idris Olarenwaju.

Lue myös: BadKid Bam (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bobrisky Wiki

BobriskyWiki/Bio
Oikea nimiOkuneye Idris Olarenwaju
NimimerkkiBobrisky
Kuuluisa AsSnapchat tähti,

Instagram-persoonallisuus,

Sosiaalisen median tähti

Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä31. elokuuta 1992
SyntymäpaikkaNigeria
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusnigerialainen
SeksuaalisuusTranssukupuolinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Bobriskyn nettoarvo

Kuinka paljon Bobriskin nettoarvo on? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Bobriskin nettoarvo

Bobrisky-poikaystävä

Kuka on Bobriskin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Bobriskin faktat

  1. Bobrisky oli pääaineenaan kirjanpito Lagosin yliopistossa.
  2. Hän oli haetuin henkilö lokakuusta marraskuuhun 2016 Googlen Länsi-Afrikan viestintä- ja julkishallinnon johtajan Taiwo Kola-Ogunladen mukaan.
  3. Koulutuksensa mukaan hän suoritti toisen asteen koulutuksensa King's Collegessa,
  4. Lagos. Sitten hän suoritti tutkinnon Lagosin yliopistosta (UNILAG).
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Vandy Jaidenn (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit