Melissa Womer (Jim Carreyn entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Avioero, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Melissa Womer on yhdysvaltalainen näyttelijä ja elokuvatuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten komediakaupan tarjoilijan roolista elokuvassa Man on the Moon. Tämän lisäksi hänet tunnetaan myös Jim Carreyn, tunnetun koomikon, entisenä vaimona. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Melissa Womerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, avioerosta, aviomiehestä, puolisosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Melissa Womer ikä

Kuinka vanha on Melissa Womer? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. heinäkuuta 1960. Hän on 60-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Melissa Womer Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Melissa Womer on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Melissa Womer aviomies, avioliitto ja avioero

Kuka on Melissa Womerin aviomies? Hän työskenteli Comedy Storessa tarjoilijana ja tapasi Jim Carreyn vuonna 1986.

Pariskunta solmittiin hotellissa Santa Monicassa, Kaliforniassa 28. maaliskuuta 1987. Pariskunnalle on myös siunattu lapsia nimeltä Jane Erin Carrey, joka syntyi 6. syyskuuta 1987. He erosivat 11. joulukuuta 1995.

Lue myös: Julie Lauren Curtis (Trace Adkinsin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Melissa Womer Wiki

Melissa WomerWiki/Bio
Oikea nimiMelissa Womer
NimimerkkiMelissa
Kuuluisa As1. Näyttelijä

2. Elokuvatuottaja

3. Jim Carreyn entinen vaimo

Ikä60-vuotias
Syntymäpäivä8. heinäkuuta 1960
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJane Erin Carrey
puolisoJim Carrey
Nettovarallisuus13 miljoonaa dollaria (USD)

Melissa Womer Net Worth

Mikä on Melissa Womerin nettovarallisuus? Hän sai 3,5 miljoonan Yhdysvaltain dollarin summan avioeroratkaisuna. Kahdeksan vuotta avioeron jälkeen hän sai 7 miljoonaa dollaria tyttärensä puolesta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 13 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Brittany Brees (Drew Breesin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Melissa Womer Bio, perhe ja varhainen elämä

Melissa Womerin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Melissa Womerin faktat

  1. Melissa Womer tuki Carreyta valtavasti hänen yrittäessään perustaa uraansa koomikkona.
  2. Näyttelijänä hän on myös ammatiltaan kirjailija ja tuottaja, ja hän on myös osallistunut kouralliseen TV-ohjelmaan näissä tehtävissä.
  3. Hänestä tuli isoäiti, kun hänen tyttärensä Jane synnytti Alex Santanan lapsen, Jackson Rileyn.
  4. Hän tuotti Poliisit-mockumentaryn Real Stories of the Donut Men vuonna 1997.
  5. Yliopistopäivinään Melissa Womer teki satunnaisia ​​töitä, kuten kirjoitti vitsejä aamuradioohjelmaan Kansas Cityssä.

Lue myös: Elena Moussa (Greg Gutfeldin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit