Carol Hagen (Lester Holtin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Carol Hagen on kiinteistönvälittäjä, yrittäjä ja julkkisvaimo. Hänet tunnetaan hyvin amerikkalaisen toimittajan vaimona ja uutisankkurin NBC Nightly Newsin ja Dateline NBC:n arkipäivisin nimeltä Lester Holt. Lisäksi Holt asuu Manhattanilla vaimonsa Carolin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä 35 vuotta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Carol Hagenin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Carol Hagen Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Carol Hagen? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 131 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Carol Hagenin ikä

Kuinka vanha on Carol Hagen? Hän on syntynyt vuonna 1959. Hän on 61-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu Pohjois-Amerikan etniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä nimi on Carol Hagen-Holt. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Teyana Taylor (Iman Shumpertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Vauva, Nettovarallisuus, Faktat

Carol Hagen Wikipedia

Carol HagenWiki/Bio
Oikea nimiCarol Hagen
NimimerkkiCarol
Kuuluisa AsLester Holtin vaimo
Ikä61-vuotias
Syntymäpäivä1959
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyyspohjoisamerikkalainen
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 60 kg (131 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
LapsetStefan ja Cameron
Aviomies/puolisoLester Holt
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Carol Hagen Aviomies ja lapset

Kuka on Carol Hagenin aviomies? Hän meni naimisiin Lester Holtin kanssa 8. toukokuuta 1982. Holt asuu Manhattanilla vaimonsa Carol Hagenin kanssa; heillä on kaksi poikaa, Stefan ja Cameron. Stefan Holt valmistui vuonna 2009 Pepperdinen yliopistosta ja oli aamuuutisten ankkuri NBC:n omistamassa WMAQ-TV:ssä Chicagossa. Samoin Cameron Holt on tällä hetkellä osakejohdannaisten kauppias Morgan Stanleyssä.

Lue myös: Alaina Anderson (Derrick Rosen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Carol Hagenin ura ja nettoarvo

Mikä on Carol Hagenin nettovarallisuus? Hän on laillistettu kiinteistökauppias ja työskennellyt myös matkailualalla sekä myynnissä ja johtamisessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Carol Hagen Faktat

  1. Carol Hagen on innokas modernin muotoilun ja arkkitehtuurin ystävä sekä innokas jazz-fani ja hiihtäjä.
  2. Hän on ollut naimisissa yli 35 vuotta ja hän sanoo, että "nauru" on pitkän avioliiton salaisuus. Hän sanoi: "Nauramme paljon, todellakin. Minä voin olla typerä, hän voi olla typerämpi."
  3. Hagen-Holt käyttää usein Twitter-sivuaan esitelläkseen kuvia itsestään Holtin kanssa matkoilla.
  4. Hän seurasi häntä vuoden 2016 Rion kesäolympialaisissa elokuussa.
  5. Hagen-Holt oli lentoemäntä, kun hän tapasi Holtin vuonna 1980.

Lue myös: Wendy Madison Bauer (Luke Perryn vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found