Jackson Mahomes (TikToker) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jackson Mahomes on amerikkalainen TikTok-tähti, Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan hyvin NFL-tähtipelinrakentaja Patrick Mahomes II:n veljenä. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Jackson Mahomes oli tarpeeksi taitava nähdäkseen tämän uuden sensaation mahdollisuudet. Laiha kalifornialainen, jolla oli jo huomattava Instagram-fani, näki "Vinen" GIF-mäisen lyhyyden ihanteellisena alustana esitellä hullunkurista huumorintajuaan ja silmiinpistävää ulkonäköään. Ja juuri niin asiat alkoivat loksahdella paikoilleen hänen kohdallaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jackson Mahomesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Jackson Mahomesin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Jackson Mahomes? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 62 kg tai 134 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Jackson Mahomesin ikä

Kuinka vanha on Jackson Mahomes? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. toukokuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Danielle Cohn (TikTok Star) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jackson Mahomes Wikipedia

Jackson MahomesWiki/Bio
Oikea nimiJackson Mahomes
NimimerkkiJackson
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. toukokuuta 2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 62 kg (134 lbs)
Kehon mitatnoin 37-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 60 000 dollaria (USD)

Jackson Mahomesin tyttöystävä

Kuka on Jackson Mahomesin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Jackson Mahomesin nettoarvo

Mikä on Jackson Mahomesin nettovarallisuus? Hänellä on suuri yli kahdeksan miljoonan fani, mikä on sitäkin uskomattomampaa, kun ottaa huomioon sen tosiasian, että hän ei ollut kukaan aloittaessaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 60 000 dollaria (USD).

Lue myös: Pierson Wodzynski (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jackson Mahomesin perhe

Jackson Mahomesin isä Pat Mahomes on entinen Major League Baseball -syöttäjä. Hänen äitinsä nimi on Brittany Matthews. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Mia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Patrick Mahomes II (Jalkapalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Sulhas, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jackson Mahomesin tosiasiat

  1. Jackson Mahomesilla on vahva miljoonien fanien seuraaminen sosiaalisen median alustoilla, mutta se ei onnistunut kiinnittämään tietämättömien huomioita, tämän ennennäkemättömän tapaamisen kattavuus arvostetussa muotitapahtumassa, aivan varmasti.
  2. Matka ei kuitenkaan ole mennyt ilman vääriä muistiinpanoja. Julkkiksena olemisen haitta on se, että kiistat seuraavat sinua sinnikkäästi.
  3. Hän on esitellyt veljeään TikTokissa ja hän on myös tehnyt TikTok-videoita Kansas City Chiefs -jalkapallopeleistä.
  4. Hän pitää tatuoinneista.
  5. Hänen lempiruokansa on pizza.
  6. Hänen kaikkien aikojen suosikkielokuvansa on "Love & Basketball". Clarence omistaa kissan nimeltä Blue.

Lue myös: Devin Caherly (TikToker) Wiki, Bio, Perhe, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit