Serenity Johnson (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Serenity Johnson, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Serenity Johnson tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on tuhansia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Serenity Johnsonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Serenity Johnsonin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Serenity Johnson? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Serenity Johnsonin kehon mitat? Hän työskentelee kuitenkin todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää joka päivä noin 2 tuntia kehonsa kiinteyttämiseen. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-25-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Serenity Johnson Age

Kuinka vanha on Serenity Johnson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. marraskuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Vandy Jaidenn (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, perhe, tosiasiat

Serenity Johnson Wiki

Serenity JohnsonWiki/Bio
Oikea nimiSerenity Johnson
NimimerkkiTyyneys
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. marraskuuta 2005
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-25-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväMikey Williams (Hajotus)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Serenity Johnsonin poikaystävä

Kuka on Serenity Johnsonin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän seurusteli aiemmin koripalloilija Mikey Williamsin kanssa.

Serenity Johnson Net Worth

Mikä on Serenity Johnsonin nettovarallisuus? Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Lue myös: Lori Harvey (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Serenity Johnsonin ura

Serenity Johnson tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hän aloitti Instagram-tilinsä ensimmäisellä julkaisullaan marraskuussa 2017. Hänen Instagram-käyttäjänimensä on "reni35bball". Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Serenity Johnsonin faktat

  1. Serenity Johnson rakastaa piirtämistä, kitaraa ja tanssia.
  2. Hän on eläinrakas ja hänellä on ollut lemmikkeinä koiria ja kissoja.
  3. Hänellä on valtava määrä faneja sosiaalisen median tileillään, mikä antaa meille käsityksen tämän nuoren naisen valtavasta suosiosta.
  4. Hän on myös suuri Morgan Freemanin fani, ja hänen isännöimänsä tv-ohjelma "Through the Worm Hole" on hänen suosikkinsa.
  5. Hän on itse asiassa pakkomielle ihonhoidosta, niin paljon, että jos hän ei olisi viihdeteollisuudessa.

Lue myös: Runik (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit