Paige Spiranac (golfari) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Paige Spiranac on amerikkalainen golfammattilainen, kuntomalli ja sosiaalisen median persoonallisuus. Hän voitti All-Mountain West -konferenssin kunnianosoitukset kaudella 2012–2013 ja 2013–14 ja johti atsteekit ensimmäiseen Mountain West -konferenssin mestaruuteen vuonna 2015. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilillään. Spiranacilla oli yli 2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa vuoteen 2018 mennessä. Kuuntele bioa ja tutustu Paige Spiranacin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Paige Spiranac Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Paige Spiranac on? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Paige Spiranacin ikä

Kuinka vanha on Paige Spiranac? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. maaliskuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Wheat Ridgessä, CO.

Paige SpiranacWiki/Bio
Oikea nimiPaige Renee Spiranac
NimimerkkiPaige Spiranac
Kuuluisa AsGolfaaja, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä26. maaliskuuta 1993
SyntymäpaikkaWheat Ridge, CO
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Paige Spiranacin poikaystävä

Kuka on Paige Spiranacin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Lisäksi joulukuussa 2016 Steven Tinoco, entinen baseball-liigan pelaaja, kosi Spiranacia. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Paige Spiranac Net Worth

Mikä on Paige Spiranacin nettovarallisuus? Spiranac on ollut esillä aikakauslehdissä, kuten Sports Illustrated Swimsuit Edition ja Golf Digest. Hän jakaa myös muoti- ja elämäntapaselfioita Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 4 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerin elämäkerta, ikä, pituus, paino, Wiki, vaimo: 10 faktaa kehonrakentajasta

Paige Spiranacin perhe

Paige Spiranac isän nimi on Dan ja äiti Annette oli ammattibalerina. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhemman sisarensa nimi on Lexie. Hän varttui Monumentissa, Coloradossa. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Paige Spiranacin ura

Varhaisessa golfuransa aikana Spiranac voitti viisi turnausta seitsemällä kilpailulla Coloradon juniorigolfkierroksella, mukaan lukien vuoden 2010 CWGA Junior Stroke Playn. Heinäkuussa 2016 Spiranac saavutti leikkauksen Ladies Scottish Openissa Dundonaldissa ja sijoittui 58. Vuonna 2017 Spiranacista tuli Cybersmilen lähettiläs.

Paige Spiranac tosiasiat

  1. Helmikuussa 2020 Spiranac aloitti podcastin nimeltä Playing-A-Round Paige Reneen kanssa.
  2. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi.
  3. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  5. Vuonna 2017 Spiranac teki sopimuksen Parsons Xtreme Golfin (PXG) kanssa edustaakseen sen golfmailoja sosiaalisessa mediassa ja televisiomainoksissa.
  6. Heinäkuussa 2015 Colorado Golf Association isännöi 100. Colorado Women’s Golf Association Match Play Championship -turnausta Raccoon Creekin golfkentällä.
  7. 35-reikäisessä otsikkoottelussa Colorado Boulderin yliopiston Brittany Fania vastaan ​​Spiranac voitti ja viimeisteli yhdeksän lyöntiä alle parin.
  8. Spiranac jakoi aikaa Scottsdalessa Arizonassa ja Monumentissa Coloradossa kotiopetettuna opiskelijana, jotta hänellä olisi aikaa harjoitella.
  9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  10. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found