Karen Carneyn elämäkerta, Wiki, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Karen Carney on englantilainen kansainvälinen jalkapallolaitahyökkääjä. Tämän lisäksi hän on tällä hetkellä allekirjoittanut FA WSL:n Chelsean. Lisäksi helmikuusta 2021 lähtien hän palaa ruudulle Match of the Day 2:n tutkijana poistettuaan Twitter-profiilinsa seksistisen hyväksikäytön vuoksi, jonka Leedsin hänen analyysiään pilkkaava tili herätti. Lisäksi hän on myös Englannin naisten jalkapallomaajoukkueen jäsen. Viritä bio.

Karen Carneyn nettovarallisuus ja palkka

Mikä on Karen Carneyn nettovarallisuus? Hän on esiintynyt Englannin maajoukkueessa yli 100 esiintyessään debyyttinsä vuonna 2005. Hän ansaitsi omaisuutensa jalkapallouransa kautta sekä suurten merkkien, kuten Niken, tukisopimuksilla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Karen Carney Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Karen Carney? Häntä on siunattu kunnollisella vartalonmittauksella 34-27-35 tuumaa ja hän on pitkä 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla ja painaa noin 50 kiloa. Hänellä on vaaleat hiukset ja kauniit siniset silmät.

Karen-Carney-pituus ja paino

Karen Carney Ikä

Kuinka vanha on Karen Carney? Hän syntyi 1. elokuuta 1987 Birminghamissa, Englannissa. Hän on 33-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Karen Carney Wiki/Bio

Karen CarneyWiki/Bio
Oikea nimiKaren Carney
NimimerkkiKaren
Kuuluisa AsJalkapallon laituri
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä01 elokuuta 1987
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 34-27-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko34C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Karen Carneyn poikaystävä

Kuka on Karen Carneyn poikaystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku. Hän ei ole paljastanut mitään parisuhteesta. Hänen suhteesta ei ole edes huhuja. Hän keskittyy tällä hetkellä enemmän uraansa, eikä hän välitä parisuhteesta. Kaikki kuitenkin odottavat hänen kertovan henkilökohtaisesta elämästään tulevina päivinä.

Karen Carneyn perhe

Karen Carneyn äidin nimi on Marie ja isän nimi Michael yhdessä hänen kahden sisaruksensa kanssa. Kun hänen isänsä työskenteli palomiehenä, hänen äitinsä työskenteli Sainsbury'sissa. Hän on brittiläinen ja tuntematon etninen alkuperä.

Karen-Carney-ikäinen

Lue myös: Danny Simpson (Jalkapalloilija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Karen Carneyn faktat

  1. Karen Carney kommentoi Amazon Primea Leedsin 5-0-voiton aikana West Bromwich Albionia vastaan.
  2. Hän on palannut ruudulle asiantuntijana verkossa saamansa ilkeän seksistisen hyväksikäytön jälkeen.
  3. Entinen Arsenal-, Chelsea- ja Birmingham-tähti totesi, että Leedsin korkeaoktaaninen korkeapaineinen pelityyli hyötyi pakollisesta kauden tauosta, joka antoi Whitesin pelaajille arvokasta lepoa ja palautumisaikaa.
  4. Carney poisti myöhemmin Twitter-profiilinsa, jolla oli 78 000 seuraajaa.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Diego Maradona (jalkapalloilija) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit