Patch Mackenzie (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Patch Mackenzie on näyttelijä ja tuottaja. Hän mainostettiin tähtikuviksi Phyllisin roolista sitcomissa, "ER":ssä Elliot Gouldia ja Jason Alexanderia vastapäätä sekä elokuvissa: Serial, Fighting Back, House Calls, mm. sekä kuuluisa "Girl on the plane" -kohtaus. vastapäätä Judd Hirschiä TAXI:ssa. Hän oli myös tuottaja kriitikoiden ylistämässä Girlfriend-elokuvassa ja apulaistuottaja MOW:ssa, Broken Promises. Myöhemmin hänestä tuli näyttelijävalmentaja, ja myöhemmin hän avasi Cutler Managementin, joka on käynnistänyt useiden nuorten näyttelijöiden, kuten Austin Butlerin, Jackson Rathbonen, Lindsey Shaw'n, Johnny Ortizin ja Jonathon McClendonin, uran. Viritä bioa ja tutustu lisää Patch Mackenzien Wikipediasta, Biosta. , Ikä, pituus, paino, aviomies, kehon mitat, nettovarallisuus, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Patch Mackenzie Age

Kuinka vanha on Patch Mackenzie? Hän syntyi joulukuussa 1942 Yhdysvalloissa. Hän on 78-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Patch Mackenzie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Patch Mackenzie on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Lue myös: Brie Larson (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Paikkaus Mackenzie Wiki

Patch MackenzieWiki/Bio
Oikea nimiPatch Mackenzie
NimimerkkiPatch
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä78-vuotias
Syntymäpäiväjoulukuuta, 1942
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Patch Mackenzie Husband

Kuka on Patch Mackenzien aviomies? Hän yleensä ohittaa romanttiseen elämäänsä liittyvät kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös: Taylor Misiak (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, poikaystävä, perhe, ura, tosiasiat

Patch Mackenzie Net Worth

Kuinka paljon Patch Mackenzien nettoarvo on? Hän asuu Brentwoodissa, Kaliforniassa, ja hänellä on loma-asunto Ashlandissa, Oregonissa, jossa hän laskeutuu vesilautoilla, suksilla ja kajakeilla päiväsaikaan ja käy teatterissa yöllä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Patch Mackenzie -perhe

Patch Mackenzien isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Julliard ja Carnegie Melloniin.

Korjaa Mackenzie-faktoja

  1. Parch on The Academy of Motion Picture Arts and Sciences:n jäsen. Tiedoksi: Vuosia sitten.
  2. Hän debytoi vuonna 1973 mainitsemattomassa roolissa TV-sarjassa MAS*H.
  3. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän rakastaa matkustamista.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän vangitsee yleisön katseet, kun hän oli mukana komedia-TV-ohjelmassa E/R, jossa hän näytteli Phyllis Sheinfeldia.
  7. Hänen tunnetuin elokuvaroolinsa oli Anne Ramstead vuoden 1981 kauhuelokuvassa Graduation Day.

Lue myös: Natalie Alyn Lind (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit