Oh Ha-young - Hayoung (Apink-jäsen) -profiili, Wiki, ikä, elämäkerta, ura, poikaystävä, nettoarvo, perhe, tosiasiat

Oh Ha-young (s. 19. heinäkuuta 1996), joka tunnetaan paremmin mononyymillä Hayoung, on eteläkorealainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten eteläkorealaisen Apink-tyttöryhmän jäsenenä. Hänellä oli yhteistyökappale Jiggy Doggin kanssa "Best Thing I Did" vuonna 2014. Vuonna 2017 hän aloitti näyttelijäuransa roolistaan ​​elokuvassa "Please Find Her", ja sitten 21. elokuuta 2019 Hayoung teki soolodebyyttinsä EP:n "Oh" kanssa. Hän osallistui Cube Entertainmentin koe-esiintymiseen seitsemännellä luokalla, jossa hänestä tuli myöhemmin harjoittelija. 21. helmikuuta 2011 Hayoung esiteltiin Apink-tyttöryhmän kolmantena jäsenenä. Hänellä on yli 800 K+ seuraajaa instagram-tilillään käyttäjätunnuksella '_ohhyoung_' ja yli 280 K+ seuraajaa Twitter-tilillään käyttäjätunnuksella '@Apinkohy'.

Hayoungin ikä-, pituus-, paino- ja vartalomitat

  • Vuodesta 2019 lähtien Hayoung on 23-vuotias.
  • Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla.
  • Hän painaa noin 49 kg tai 108 paunaa.
  • Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-38.
  • Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 32 B.
  • Hänellä on tummanruskeat silmät ja tummanruskeat hiukset.

Hayoung-profiili/ Wiki/ Bio

Wiki
SyntymänimiOh Ha Young (오하영)
Lempinimi/lavanimiHayoung
Syntymäpäivä19. heinäkuuta 1996
Ikä23 vuotta vanha (vuodesta 2019)
AmmattiLaulaja
asemaRäppäri, laulaja, Maknae
KuuluisaApink jäsen

Syntymäpaikka / kotikaupunkiSoul, Etelä-Korea
KansallisuusEtelä Korealainen
SeksuaalisuusSuoraan
Nykyinen asuinpaikkaEtelä-Korea
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysEtelä Korealainen
VeriryhmäB
Horoskooppi-merkkiSyöpä
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäsenttimetreinä - 169 cm

Metreinä - 1,69 m

Jaloissa tuumina - 5'7"

PainoKiloissa - 49 kg

Punnissa - 108 paunaa

Vartalon mitat (rinta-vyötärö-lantio)34-24-38
KehonrakennusOhut, kurvikas ja istuva
Rintaliivien koko32 B
Kengännumero5 (Iso-Britannia)
Silmien väriRuskea
Hiusten väriTumman ruskea
TatuoinnitNA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisar: Ei yhtään

SukulaisetEi tunnettu
Suhteet
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffitEi tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies / puoliso / sulhanenEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistunut
KouluYangcheonin piirin Shinwolin yläkoulu
Yliopisto/yliopistoSoulin esittävien taiteiden koulu
Suosikit
LempinäyttelijäWill Smith
SuosikkinäyttelijäMila Kunis
Suosikki lomakohdePariisi
Lempi ruokaKiinalainen keittiö, mausteinen ruoka
LempiväriKeltainen, Musta
HarrastuksetOstokset ja tyyli
Tulo
Nettovarallisuus300,00 dollaria (vuodesta 2019)
Palkka/sponsorointi

Mainokset

Ei tunnettu
Online-yhteystiedot
Linkit sosiaaliseen mediaanInstagram, Twitter
Fani seuraaInstagram: 800 K+ seuraajaa

Twitter: 280 K+

(Vuodesta 2019)

Apink-verkkosivustoplanaent.co.kr/apink
Filmografia
Televisio-ohjelmat1. Etsi hänet (2017)

2. Love, Stay in Memory (2018)

3. Love, Stay in Time (2018)

Variety-esityksiä1. Battle Trip (2017)

2. Salainen sisar (2018)

3. Miksi ei? (2019)

Hayoungin poikaystävä ja suhteet

  • Vuodesta 2019 lähtien Hayoung on sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä.
  • Hän etsii miestä, jolla on mukava persoonallisuus ja hyvät käytöstavat.
  • Lisäksi hän pitää jostakin, joka kiinnittää vain huomiota häneen, ja kaverista, jolla on kaunis hymy.

Suoraa faktaa Hayoungista

  • Hayoung syntyi 19. heinäkuuta 1996 Soulissa, Etelä-Koreassa.
  • Koulutuksensa mukaan hän suoritti koulunsa Yangcheonin piirin Shinwol Middle Schoolista, josta hän valmistui vuonna 2012, ja School of Performing Arts Soulista, josta hän valmistui vuonna 2015.
  • Hän on vanhempiensa yksinhuoltaja.
  • Hänen isänsä on bändin jäsentyttönsä "Eunji" suuri fani.
  • Hänen kuudes aistinsa on erittäin terävä ja hyvä myös arvaamaan.
  • Hänellä on kyky jakaa omena kahtia käyttämällä vain käsiään.
  • Hän rakastaa piirtää piirrettyjä, ristipistoja ja taitoompeleita.
  • Hän käyttää laseja lavan ulkopuolella huonon näkönsä vuoksi.
  • Hän nuolee huuliaan koko ajan.

Lukea: Son Na-eun eli Naeun Biografia

  • Hän rakastaa katsoa komediaa ja perheelokuvia.
  • Hän rakastaa paljon keltaista ja mustaa väriä.
  • 5 ja 7 ovat hänen suosikkinumeronsa
  • Hän syö mielellään mausteisia riisikakkuja.
  • Hän on ryhmän maknae kypsän, houkuttelevan ja kurvikkaan fyysisen ulkonäkönsä ansiosta.
  • BEAST/B2ST:n Beautifulissa hän oli osa tyttötanssiryhmää.
  • Hän tykkää kopioida Block B:n P.O:n rap-osan "Don't Stop/Freeze" -kappaleessa.
  • Hayoungin paras ystävä on GFRIENDin Yerin.
  • Hayoung on Girls’ Generationin suuri fani.
  • Hänellä oli vuonna 2014 yhteistyökappale Jiggy Doggin kanssa The Best Thing I Did.
  • Vuonna 2017 hän aloitti uransa roolilla "Please Find Her".
  • Vuonna 2018 hän näytteli verkkodraamassa "Love in Memory".
  • Hän aloitti esiintymisensä MC:nä Weekly Idol -varieteohjelmassa yhdessä Apink-jäsenen Bomin kanssa joissakin jaksoissa vuonna 2014.

Lukea: Namjoo tai Kim Nam Joo elämäkerta

Uusimmat viestit