Jeffrey Wahlberg (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, äiti, nettovarallisuus, tyttöystävä: 5 faktaa hänestä

Kuka on Jeffrey Wahlberg? Hän on amerikkalainen näyttelijä. Hänet mainostettiin näytteleessään Diegoa vuoden 2019 live action -elokuvassa Dora and the Lost City of Gold. Hänet tunnetaan myös roolistaan ​​Mickey Smalleyn roolissa vuoden 2017 elokuvassa Don't Come Back from the Moon. Viritä biossa!

Jeffrey Wahlberg Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jeffrey Wahlberg? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Jeffrey Wahlbergin ikä ja äiti

Kuinka vanha on Jeffrey Wahlberg? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. maaliskuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Bostonissa, MA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä nimi ei ole julkisesti tiedossa. Hän on dominikialaista syntyperää. Hänen äitinsä ei myöskään ole julkisuudessa tiedossa.

Jeffrey WahlbergWiki/Bio
Oikea nimiJeffrey Wahlberg
NimimerkkiJeffrey
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä29. maaliskuuta 1996
SyntymäpaikkaBoston, MA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jeffrey Wahlbergin nettoarvo

Mikä on Jeffrey Wahlbergin nettovarallisuus? Hänen näyttelijäuransa alkoi vuonna 2012, kun hän näytteli James Scullya elokuvassa A Feeling from Within. Hänet tunnetaan toistuvista yhteistyöstään toisen näyttelijä James Francon kanssa, mukaan lukien elokuvassa Future World vuonna 2018 ja Don't Come Back from the Moon. Hän on muiden näyttelijöiden Mark Wahlbergin ja Donnie Wahlbergin veljenpoika. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Jeffrey Wahlbergin tyttöystävä

Kuka on Jeffrey Wahlbergin nykyinen tyttöystävä? Hän on näinä hetkinä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään. Hän on näinä hetkinä sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Faktaa Jeffrey Wahlbergista

  1. Wiki & Bio: Hän on muiden näyttelijöiden Mark Wahlbergin ja Donnie Wahlbergin veljenpoika.
  2. Hän sai mainetta elokuvistaan ​​Don't Come Back from the Moon (2017), Dora and the Lost City of Gold (2019), Future World (2018) ja Counterpart (2017).
  3. Hän teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 2012 elokuvassa A feeling from Within James Scullyna.
  4. Hän syntyi 17. heinäkuuta 1996 Bostonissa, Massachusettsissa, Yhdysvalloissa.
  5. Jeffrey Wahlberg äiti ja isä: Jeff Wahlbergin äiti on Dominikaaninen. Hänen isänsä nimi ei ole julkisesti tiedossa.

Tiivistettynä

Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Diegona, jonka hän näytteli Isabela Monerin pääosassa vuoden 2019 seikkailuelokuvassa Dora and the Lost City of Gold. Hän sai kuitenkin mainetta Prinssin roolistaan ​​tieteisfiktioelokuvassa "Future World", joka julkaistiin 14. kesäkuuta 2018. Vuonna 2015 hän näytteli Peterin pääroolia Jokes Yanesin ohjaamassa komedia-draama-TV-elokuvassa. "Välitön tyydytys".

Lue myös: Romeo Lacoste (tatuoija) Wiki, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit