Mark Riebe (murhaaja) Wiki, Bio, Nyt, Syytteet, Murhat, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Prision, Faktat

Mark Riebe on yksi Floridan julmimmista ja ovelimmista murhaajista, joka saalii armottomasti kymmeniä nuoria naisia ​​ja tappoi jopa 13. Hän esiintyy kertaluonteisessa jaksossa jäätävässä ITV-ohjelmassa Sarjamurhaaja Piers Morganin kanssa, jossa hän pitää yllä omaa osaamistaan. viattomuus. Tällä hetkellä hän istuu elinkautista Floridan vankilassa raskaana olevan äidin Donna Callahanin murhasta vuonna 1988, mutta vain vuoden kuluttua tuomiostaan ​​hän tunnusti useille muille tunnustuksista ja väittää tiukasti syyttömyytensä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää murhaaja Mark Rieben Wikistä, elämästä, nyt, syytteistä, murhista, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, Prisionista ja monista muista faktoista hänestä.

Mark Riebe nyt

Missä Mark Riebe on nyt? Hän istuu Floridan erittäin turvallisessa Blackwaterin vankilassa yhden naisen murhasta, mutta poliisi uskoo, että hän on sarjamurhaaja ja murhasi monia muita. Hänet tuomittiin vuonna 1998 Donna Callahanin, 29, murhasta 6. elokuuta 1989.

Mark Rieben murhat

Mark Riebe saalii armottomasti kymmeniä nuoria naisia ​​tappaen peräti 13. Riebe tunnusti rikokset, jotka tapahtuivat 1970-luvun lopulta 1990-luvun alkuun, kun nuoret naiset katosivat Pohjois-Floridan alueella. Riebe tunnusti 27-vuotiaan Bonnie Gayle Rytherin vuonna 1978 ja Jacqueline Brantin, 18, vuonna 1986 murhan. Tunnukseen kuului Pamela June Ray, 36, joka katosi vieraillessaan Panama City Beachillä vuonna 1992. Hän oli vierailemassa hänen kanssaan. kaksi lasta, kun hänet siepattiin, kun hänen lapsensa jäivät lukittuina ajoneuvoon. Hän tunnusti myös Rhonda Taylorin, 23, tappamisen, jonka ruumis löydettiin autosta vuonna 1990. Häneltä löydettiin puukotushaavoja ja hänen kurkkunsa oli leikattu, ja tutkijat uskovat, että hänen ruumiinsa siirrettiin murhapaikalta. Hän nimesi Andrea Durhamin, 14, jonka ruumis on löydetty. Hänen tunnustukseensa sisältyi pieniä yksityiskohtia, jotka poliisin mukaan vain murhaaja olisi voinut tietää.

Mark Riebe Ikä

Kuinka vanha on Mark Riebe? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 56-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Mark Riebe Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Mark Riebe? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Mark RiebeWiki/Bio
Oikea nimiMark Riebe
NimimerkkiMark
Kuuluisa AsSarjamurha
Ikä56-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaFlorida, Yhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoNA
NettovarallisuusNA

Lue myös: Gypsy Rose Blanchard (rikollinen) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, nyt, tarina, rikos, poikaystävä, dokumentti

Mark Rieben vaimo

Kuka on Mark Rieben vaimo? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hänen lastensa tiedot eivät myöskään ole julkisia.

Mark Rieben tosiasiat

  1. Hänet tuomittiin vuonna 1998 Donna Callahanin, 29, murhasta 6. elokuuta 1989.
  2. Hänet tuomittiin 25 vuodeksi vankeuteen.
  3. Tuolloin hänen asianajajansa väittivät, että hän ei muistanut tehneensä sitä, koska hän oli niin humalassa ja täynnä lääkkeitä.
  4. Hän on myöntänyt tappaneensa kolmetoista nuorta naista Floridassa, mutta on sittemmin perunut tunnustuksensa.
  5. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia.

Lue myös: Tiffany Moss (murhatapaus), ikä, elämäkerta, puoliso, tytär, pituus, paino, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found