Beyoncé Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus: 10 parasta faktaa hänestä

Beyoncén syntymänimi on Beyoncé Giselle Knowles-Carter. Hän on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, tanssija ja näyttelijä. Hän syntyi ja kasvoi Houstonissa, Texasissa. Hän nousi tähteen Hän nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopulla Destiny’s Childin laulajana, joka on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä tyttöryhmistä.

Vuonna 2013 hän teki teatteridebyyttinsä roolissa Yhdysvaltain lipputulojen ykkösessä Austin Powersissa Goldmemberissa. Beyoncé on yksi maailman myydyimmistä musiikkiartisteista, joka on myynyt yli 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Hänet valittiin myös 100 naisen listalle vuonna 2019 panoksestaan ​​viihdeteollisuudelle. Itse asiassa hänestä tuli historian eniten ansaitseva musta muusikko ja hänet listattiin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon toisena vuonna peräkkäin vuonna 2014.

Beyoncén ikä

Kuinka vanha Beyoncé on? Hän on 38-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. syyskuuta 1981. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Houstonissa, TX.

Beyoncé Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Beyoncé on? Hän seisoo 1,69 metrin korkeudella tai muuten 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 DD. Lisäksi hänellä on vaaleanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Beyoncén aviomies ja lapset

Beyoncé on naimisissa räppäri Jay-Z:n kanssa. He solmivat solmun 4. huhtikuuta 2008. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Heillä oli tytär nimeltä Blue Ivy vuonna 2012, jota seurasi kaksospari nimeltä Rumi ja Sir kesäkuussa 2017.

Beyoncén elämäkerta ja perhe

Hän syntyi Houstonissa, Teksasissa, Tina Knowlesin, kampaajan ja salongin omistajan sekä Xeroxin myyntipäällikön Mathew Knowlesin perheeseen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Solange ja velipuoli nimeltä Nixon. Koulutukseltaan hän osallistui St. Mary's Montessori Schooliin Houstonissa. Kouluaikana hän ilmoittautui tanssitunneille. Kun Beyoncé oli kahdeksanvuotias, hän ja lapsuudenystävä Kelly Rowland tapasivat LaTavia Robersonin tyttöjen viihderyhmän koe-esiintymisessä.

Beyoncé Wiki

Oikea nimiBeyoncé Giselle Knowles-Carter
NimimerkkiBeyoncé
Ikä38-vuotias
Korkeus1,69 m (5 jalkaa 5 tuumaa)
Paino121 lb (55 kg)
Kuvatilastot36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 DD
AviomiesJay-Z
TytärSininen Ivy
NettovarallisuusNoin 250 m dollaria
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SyntymäpaikkaHouston, TX

Beyoncén nettoarvo ja ura

Kuinka paljon Beyoncén nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 250 miljoonaa dollaria. Näytteliminen, laulu ja suositukset ovat hänen ensisijainen tulonlähde. Urastaan ​​puhuessaan hän on entinen R&B-tyttöryhmän Destiny’s Child jäsen. Hän on voittanut yhteensä 24 Grammy-palkintoa. Jotkut hänen merkittävimmistä kappaleistaan ​​ovat "Crazy in Love", "Baby Boy", "Drunk in Love", "Crazy in Love" ja monet muut. Laulajaa lukuun ottamatta hän on suosittu näyttelijä ja esiintyi elokuvissa, kuten Dreamgirls ja äänesti Nala elokuvassa Leijonakuningas.

Faktaa Beyoncésta

  1. Hän aloitti suhteen Jay-Z:n kanssa heidän yhteistyönsä jälkeen "'03 Bonnie & Clyde".
  2. Kappaleessa The Blueprint 2: The Gift & The Curse Beyoncé esiintyi Jay-Z:n tyttöystävänä kappaleen musiikkivideossa, mikä lisäsi spekulaatioita heidän suhteestaan.
  3. Pariskunta oli myynyt yhteensä 300 miljoonaa levyä yhdessä vuonna 2014.
  4. Forbes-lehti alkoi raportoida Beyoncén tuloista vuonna 2008 ja laskea, että kesäkuun 2007 ja kesäkuun 2008 välisenä aikana hänen musiikistaan, kiertueestaan, elokuvistaan ​​ja vaatelinjastaan ​​ansaitut 80 miljoonaa dollaria teki hänestä tuolloin maailman parhaiten palkatun musiikkipersoonallisuuden Madonnan ja Celinen yläpuolella. Dion.
  5. Hänestä tuli yhdessä muiden artistien kanssa musiikin suoratoistopalvelun Tidalin omistaja vuonna 2015.
  6. Hän kannatti Beto O'Rourkea Yhdysvaltain senaatin vaaleissa 2018 Texasissa.
  7. Hänellä on rohkea ja tyylikäs luonne.
  8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  9. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  10. Hän on myös palkituin ja palkituin artisti BET Award -palkinnon historiassa, voittaen 29 palkintoa yhteensä 60 ehdokkuudesta ja palkituin henkilö Soul Train Music Awardsissa yli 15 palkinnolla sooloartistina.

Lue myös: Nicki Minajin elämäkerta, ikä, pituus, paino: 10 parasta faktaa lapsistaan ​​ja aviomiehestään

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found