The Weeknd (Laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Ura, Perhe, Faktat

The Weeknd on kanadalainen kuuluisa persoona laulu- ja räppimaailmassa. Hän on kanadalainen laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja. Hänet mainitaan usein vaikuttajana nykymusiikkiin, samoin kuin muut taiteilijat. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää The Weekndin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Viikon pituus ja paino

Kuinka pitkä The Weeknd on? Hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin, ja hänellä on valkoinen iho, kuten hän on Kanadasta. Hänen pituutensa on kunnollinen, pituus 6 jalkaa ja paino 77 kiloa. Hänen vartalonsa on keskimäärin urheilullinen. Laurien vartalo on mitattu 40 tuumaa rinnasta ja 33 tuumaa vyötäröstä. Hänen kengänkokonsa on 10 (Iso-Britannia). Hänen silmänsä ovat mustat ja hänellä on lyhyet aaltoilevat ruskeat hiukset.

Viikon nettoarvo

Mikä on The Weekndin nettovarallisuus? Huhtikuussa 2012 Tesfaye aloitti ensimmäisen kiertueensa Yhdysvalloissa esiintymällä Coachella-festivaaleilla. Syyskuun 8. päivänä Tesfayesta tuli ensimmäinen miesartisti, joka on samanaikaisesti ollut Billboard Hot R&B Songs -listan kolmen parhaan joukossa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Viikon ikä

Kuinka vanha The Weeknd on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. helmikuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Torontossa, Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Viikon tyttöystävä

Kuka on The Weekndin tyttöystävä? Tesfaye alkoi seurustella malli Bella Hadidin kanssa vuoden 2015 alussa. Hän seurusteli Selena Gomezin kanssa noin vuoden ennen kuin he erosivat vuoden 2017 lopulla. Hän seurusteli myös Alice Ustinovan kanssa.

Viikonloppu-ikä

Lue myös: Polo G (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ikä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

The Weeknd Wiki

The WeekndWiki/Bio
Oikea nimiAbel Makkonen Tesfaye
NimimerkkiThe Weeknd
Kuuluisa AsRäppäri
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä16. helmikuuta 1990
SyntymäpaikkaToronto, Ontario, Kanada
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 6 jalkaa
Painonoin 77 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriRuskea
Kengännumero12 (USA)
Tyttöystävä1. Bella Hadid

2. Selena Gomez

3. Alice Ustinova

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

The Weeknd Bio & Family

The Weeknd’s on 1980-luvun lopulla Kanadaan etiopialaisten maahanmuuttajien Makkosen ja Samra Tesfayen ainoa lapsi. Koulutukseltaan Tesfaye osallistui West Hill Collegiate Institute -instituuttiin ja Birchmount Park Collegiate Institute -instituuttiin Scarboroughissa.

Viikonloppu-perhe

Lue myös: Playboi Carti (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Rotu, Faktat

Viikon ura

The Weekndistä tuli historian ensimmäinen artisti, joka on samanaikaisesti ollut Billboard Hot R&B Songs -listan kolmen parhaan joukossa. Tesfaye aloitti Toronton kiertueen ensimmäisellä live-esiintymisellään kaupungin Mod Club -paikalla. Vuonna 2014 Tesfaye remiksoi "Drunk in Love", Beyoncén singlen samannimiseltä studioalbumiltaan. Vuonna 2018 hän julkaisi oman Marvel-sarjakuvansa nimeltä Starboy, joka perustuu hänen kuvaansa. Hän teki elokuvadebyyttinsä vuoden 2019 elokuvassa Uncut Gems.

The-Weeknd-faktoja

Viikon faktat

  1. The Weeknd voitti Centric Awardin vuoden 2015 BET Awardsissa.
  2. Tesfaye lahjoitti 500 000 dollaria Black Lives Matterille, Colin Kaepernickin Know Your Rights -leirille.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  5. Kanadan Walk of Fame myönsi hänelle Allan Slaight -palkinnon "positiivisen vaikutuksen tekemisestä musiikin, elokuvan, kirjallisuuden, visuaalisen tai esittävän taiteen, urheilun, innovaation tai hyväntekeväisyyden aloilla".

Lue myös: Brooklyn Queen (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit