Yammy (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Yammy on englantilainen pelaaja, vloggaaja, bloggaaja, Internet-julkkis ja YouTube-persoona. Hän on kerännyt kanavallaan yli 2,5 miljoonaa tilaajaa. Hän päätti julkaista ensimmäisen videonsa YouTubeen, joka oli suunnattu ystävilleen online-pelialustalla. Hänen videonsa jaettiin muutamilla suosituilla verkkofoorumeilla, ja hänen hyperaktiivinen itsensä arvostivat valtavasti foorumin jäsenet. Hänet tunnetaan myös nimellä Yammy xox, joka pelaa ensisijaisesti Minecraft-peliä Yammyn YouTube-kanavallaan. Yammy jatkoi online-persoonaansa useista negatiivisista ja vihamielisistä kommenteista huolimatta. Ensimmäisen YouTube-kanavansa jälkeen hän loi vielä kaksi kanavaa jatkaakseen suosiotaan verkossa. Hänen videoidensa katselukerrat ovat osoitus hänen suosiosta. Mutta nähtyään kuuluisuuden molemmat puolet, Yammy on suurelta osin vetäytynyt sosiaalisessa mediassa. Hänen YouTube-kanavissaan on vanhoja videoita, eikä hän ole julkaissut mitään uutta viime vuosina. Hän on myös poissa Instagramista, joka on yksi tämän päivän suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Viritä elämäkerta ja tutustu Yammyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Yammy pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Yammy on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän rakastaa hiusten värjäystä eri hiusväreillä. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Yammy Age

Kuinka vanha Yammy on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. kesäkuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen oikea nimensä on Yasmin Uddin. tunnetaan parhaiten Sims 4 100 Baby Challenge -sarjastaan ​​tunnetaan parhaiten Sims 4 100 Baby Challenge -sarjastaanHänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi West Yorkshiressa, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Yammy Wikipedia

YammyWiki/Bio
Oikea nimiYasmin Uddin
NimimerkkiYammy
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä22. kesäkuuta 1994
SyntymäpaikkaWest Yorkshire, Englanti
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetDante
Aviomies/puolisoKoil 1990
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Yammy aviomies

Kuka on Yammyn aviomies? Hän on naimisissa Koilin kanssa1990. He solmivat solmun vuonna 2017. Hän on amerikkalainen YouTube-pelaaja nimeltä Kyle, joka saavutti menestystä julkaisemalla erilaisia ​​pelejä, kuten Far Cry 3:n, Minecraftin, Football Managerin ja paljon muuta. Hänellä on poika nimeltä Dante, jonka hän sai lukioaikana.

Lue myös: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Yammy Net Worth

Mikä on Yammyn nettoarvo? Hänen videonsa saivat erilaisia ​​mielipiteitä useilta internetryhmiltä, ​​ja vihaajat yrittivät useita kertoja saada hänen kanavansa alas. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Yammy ura

Yammy avasi kanavansa nimellä ChicksCanGame 29. huhtikuuta 2011. Hänellä on toinen YouTube-kanava, nimeltään missyammyx, jonne hän julkaisee Haul-videoita sekä muotiin liittyvää sisältöä. Hän ilmaisi uudessa kanavassaan itsensä, selitti poissaolonsa ja epäsäännöllisyytensä sosiaalisessa mediassa. Hänen uusi avatarinsa YouTubessa näki hänet Yammyna julkaisemassa erilaista sisältöä komediasta meikkiopetusohjelmiin ja blogeihin. Mikään näistä ei pystynyt vastaamaan hänen Yammy-avatarinsa menestystä.

Namia faktoja

  1. Yammy tunnetaan parhaiten Sims 4 100 Baby Challenge -sarjastaan.
  2. Vuonna 2018 Yammy perusti kaikkien aikojen ensimmäisen roolipelitiiminsä, jossa on ollut kahdeksan henkilöä tammikuusta lähtien.
  3. Hän on englantilainen reaktori ja pelaaja, joka on tunnettu erilaisista Minecraft-sarjoistaan, Robloxista, erilaisista Sims 4 -sarjoista, Gacha Lifesta ja muista.
  4. Hän huomasi videoidensa suosion.
  5. Hänen perhetaustansa salataan hänen henkilökohtaisena elämänsä.

Lue myös: Jessica Nigri (Cosplayer) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found