Lucy Pinder (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Lucy Pinder on tunnettu amerikkalainen englantilainen malli, näyttelijä, podcaster ja viivyttelijä. Hän nousi tähteen vuonna 2003, kun freelance-valokuvaaja löysi hänet Bournemouthin rannalta. Hän on koristellut monien aikakauslehtien, kuten Daily Starin, FHM:n, Loadedin ja Nutsin, kansia. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Lucy Pinderin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, treffeistä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lucy Pinder Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Lucy Pinder on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 126 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Lucy Pinderin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32GG-24-34.

Lucy Pinder Ikä

Kuinka vanha on Lucy Pinder? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. joulukuuta 1983. Hän on 37-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Winchesterissä, Hampshiressa, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lucy-Pinder-ikä

Lue myös: Paityn Madich (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lucy Pinder Wiki/Bio

Lucy PinderWiki/Bio
Oikea nimiLucy Katherine Pinder
NimimerkkiLucy Pinder
Kuuluisa AsMalli
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä20. joulukuuta 1983
SyntymäpaikkaWinchester, Englanti
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 57 kg (126 lbs)
Kehon mitatnoin 32GG-24-34
Rintaliivikupin koko32 GG
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Lucy Pinderin nettoarvo

Kuinka paljon Lucy Pinderin nettovarallisuus on? Vuonna 2004 Pinder esiintyi Living TV:n sarjassa I'm Famous and Frightened! 15. tammikuuta 2008 Pinder debytoi juontajana Nuts TV:ssä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lucy-Pinder-nettoarvo

Lucy Pinder poikaystävä ja treffit

Kuka on Lucy Pinderin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hänet yhdistettiin aiemmin Daniel Hooperiin.

Lucy Pinder Faktat

  1. Lucy Pinder on esiintynyt Loaded and Nuts Magazinen valokuvauksissa.
  2. Pinder on työskennellyt tiiviisti useiden villieläinten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa ja osallistunut TigerTimen varojen keräämiseen.
  3. Hän on esiintynyt Hot Shots -kalenterissa 2011 ja 2014.
  4. Hän esiintyi Celebrity Big Brotherin kuudennessa sarjassa vuonna 2009.
  5. Pinder on esiintynyt FHM:n "100 seksikkäimmän naisen maailmassa" -listalla vuosina 2007 (nro 92), 2006 (nro 35) ja 2005 (nro 16), ja vuonna 2010 hän oli Bennetts Baben päällikkö. Ryhmä.

Lue myös: Kendra Sunderland (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found