Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hunter Biden on amerikkalainen lakimies ja sijoitusneuvoja, joka on Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin ja Neilia Bidenin toinen poika. Hän on sijoitus- ja neuvontayhtiö Rosemont Seneca Partnersin perustajaosakas. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Hunter Bidenin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Hunter Biden Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Hunter Biden? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 133 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Hunter Bidenin ikä

Kuinka vanha on Hunter Biden? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. helmikuuta 1970. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Wilmingtonissa, DE. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Joe Biden (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, perhe-elämä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Hunter BidenWiki/Bio
Oikea nimiRobert Hunter Biden
NimimerkkiHunter Biden
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä4. helmikuuta 1970
SyntymäpaikkaWilmington, DE
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 63 kg (133 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetNaomi, Finnegan ja Maisy
Vaimo/puolisoKathleen Buhle
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Hunter Bidenin vaimo

Kuka on Hunter Bidenin vaimo? Biden meni naimisiin Kathleen Buhlen kanssa vuonna 1993. Heillä on kolme lasta, Naomi, Finnegan ja Maisy. Hän syntyi vuonna 2001. Hänellä on kuulemma hyvät ystävyyssuhteet Barack ja Michelle Obaman tyttären Sasha Obaman kanssa. Lisäksi pari erosi vuonna 2015 ja erosi vuonna 2017. Biden alkoi seurustella veli Beaun lesken Hallie Bidenin kanssa vuonna 2016.

Lue myös: Neilia Hunter (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Ikä, Pituus, Aviomies, Tytär, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hunter Biden Net Worth

Mikä on Hunter Bidenin nettovarallisuus? Biden palkattiin Burisma Holdingsin, yhden Ukrainan suurimmista yksityisistä maakaasuntuottajista, hallitukseen vuonna 2014 ja toimi toimikautensa päättymiseen asti huhtikuussa 2019. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 3 miljoonaksi dollariksi (USD).

Hunter Bidenin ura

Lakikoulun jälkeen Biden hyväksyi paikan pankkiholdingyhtiössä MBNA Americassa. Bidenistä tuli lobbaaja vuonna 2001, ja hän oli yksi Oldaker, Biden & Belairin yrityksen perustajista. Biden on pääomasijoitusten ammattilainen, joka on kiinnostunut rahoittamaan varhaisen vaiheen teknologiayrityksiä.

Hunter Bidenin faktat

  1. Vuosina 2013–2020 Biden toimi kiinalaisen pääomasijoitusrahaston BHR Partnersin hallituksen jäsenenä.
  2. Hunterin, valitun presidentti Bidenin nuorin poika, väitetään olleen aiemmin ukrainalaisen kaasuyhtiön Burisman hallituksessa.
  3. Hunter Bidenin äiti ja nuorempi sisar Naomi kuolivat auto-onnettomuudessa 18. joulukuuta 1972.
  4. Biden ja hänen vanhempi veljensä Beau loukkaantuivat myös vakavasti.
  5. Hunter ja Beau rohkaisivat myöhemmin isäänsä menemään uudelleen naimisiin, ja Jill Jacobsista tuli heidän äitipuoli vuonna 1977.
  6. Bidenin sisarpuoli Ashley syntyi vuonna 1981.
  7. Isänsä ja veljensä tavoin Biden osallistui katoliseen lukioon Archmere Academyssa Claymontissa, Delawaressa.
  8. Koulutukseltaan hän valmistui historian kandidaatiksi Georgetownin yliopistosta vuonna 1992.

Lue myös: Jill Biden (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found