Lee Min Ho (Näyttelijä) Wiki, Bio, Suhde, Pituus, Paino, Vanhemmat, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Nettoarvo, Faktat

Lee Min Ho on eteläkorealainen näyttelijä, laulaja ja malli. Hän mainostettiin tähteyttä Koreassa ja osissa Aasiaa roolillaan Gu Jun-pyona elokuvassa Boys Over Flowers (2009), mikä toi hänelle myös parhaan uuden näyttelijän palkinnon 45. Baeksang Arts Awards -gaalassa. Hän on yksi seuratuimmista eteläkorealaisista näyttelijöistä sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lee Min Hon Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, tyttöystävästä, treffeistä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lee Min Ho Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lee Min Ho on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Lee Min Ho korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 1 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 65 kg.

Lee Min Ho elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja vanhemmat

Kuinka vanha on Lee Min Ho? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. kesäkuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Soulissa, Etelä-Koreassa. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisar, Lee Yong-jung, joka on hänen nykyisen toimistonsa MYM Entertainmentin toimitusjohtaja. Koulutuksensa mukaan hän suoritti pääaineenaan elokuvan ja taiteen Konkukin yliopistossa.

Lee-Min-Ho-ikä

Lue myös: IU Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Lee Min Ho Wiki

Lee Min HoWiki/Bio
Oikea nimiLee Min Ho
NimimerkkiLee
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä22. kesäkuuta 1987
SyntymäpaikkaSoul, Etelä-Korea
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,82 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 65 kg (147 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10,5 (USA)
Tyttöystävä1. Park Min-young

2. Kim Hee Sun

3. Bae Suzy

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 8 miljoonaa dollaria (USD)

Lee Min Ho -suhde, treffit ja tyttöystävä

Kuka on Lee Min Ho tyttöystävä? Hän on seurustellut näyttelijöiden Park Min-youngin ja Kim Hee Sunin kanssa. Vuonna 2015 hän alkoi seurustella laulaja Bae Suzyn kanssa; He kuitenkin erosivat vuoden 2017 lopussa. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lee Min Ho -ura ja nettoarvo

Mikä on Lee Min Ho nettovarallisuus? Lee aloitti koe-esiintymisen ja sai pieniä rooleja useissa televisiodraamoissa, kuten Nonstop 5 ja Recipe of Love. Leen läpimurto tuli vuonna 2009 Gu Jun-pyon pääroolissa KBS:n Boys Over Flowersissa. Vuonna 2006 Leen näyttelijänura keskeytettiin vuodeksi vakavan auto-onnettomuuden seurauksena.

Vuodesta 2021 lähtien hän ansaitsee kohtuullisen määrän rahaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8 miljoonaa dollaria (USD).

Lee-Min-Ho-faktoja

Lue myös: Jihyon ikä, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Bio, Nettovarallisuus, Mitat, Ura, Perhe, Faktat

Lee Min Ho tosiasiat

  1. Lee Min Ho näytteli romanttisessa komediassa Personal Taste vuonna 2010.
  2. Vuonna 2011 hän näytteli päähenkilöä toimintadraamassa City Hunter.
  3. Sitten hän julkaisi ensimmäisen albuminsa "My Everything" toukokuussa 2013 ja lähti fanitapaamiskiertueelle Aasiassa.
  4. Vuonna 2019 Lee näytteli Kim Go-eunin rinnalla SBS-lähetyksessä ja Netflix levitti romanttista fantasiadraamaa The King: Eternal Monarch.
  5. Vuonna 2020 Lee valittiin Applen Pachinko-sarjan päärooliin.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  7. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  8. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Bang Min Ah (korealainen näyttelijä) -profiili, Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found