Zain Imam (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Zain Imam on tunnettu intialainen televisionäyttelijä. Hän mainitsi tähtien esittämisestä Yuvraj Luthran Tashan-E-Ishqissa, Neil Khannan Naamkarannissa ja Kabir Mittalin Ek Bhram Sarvagun Sampannassa. Lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Zain Imamin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Zain Imam Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Zain Imam? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Zain Imam Age

Kuinka vanha on Zain Imam? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. toukokuuta 1987. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi New Delhissä, Intiassa. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Zain ImamWiki/Bio
Oikea nimiZain Imam
NimimerkkiZain
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä18. toukokuuta 1987
SyntymäpaikkaNew Delhi, Intia
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväZaara Yesmin
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin RS. 20 lac (kuukausi)

Zain Imam tyttöystävä

Kuka on Zain Imamin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan Zain seurusteli Ik Waarin kuuluisan Zaara Yesminin kanssa.

Lue myös: Neena Gupta (intialainen näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Palkka, Aviomies, Lapset, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Zain Imam -ura

Zain Imam -uran aikajana: Imam aloitti uransa mallina työskennellen virastoissa, kuten Aldo Groupissa. Myöhemmin hän teki muutaman TV-mainoksen ennen kuin aloitti uransa näyttelijänä. Vuonna 2014 hän aloitti televisiouransa MTV Intian Kaisi Yeh Yaariaanin kanssa Abhimanyu Thakkarina. Vuosina 2015–2016 hän näytteli Yuvraj Luthraa Zee TV:n Tashan-E-Ishqissa. Esityksestään hänet palkittiin Gold Awards -gaalassa parhaasta miespääosasta negatiivisessa roolissa. Ohjelma päättyi syyskuussa 2016. Vuosina 2016–2017 Imam näytteli Abeer Dharmadhikaria Zee TV:n Yeh Vaada Rahassa. Sitten, vuosina 2017–2018, hän näytteli ACP Neil Khannan roolia Star Plusin Naamkarannissa Aditi Rathoren vastapäätä. Vuonna 2018 Imam näytteli Arjunia &TV:n antologiasarjassa Laal Ishq. Hän jatkoi Mohitin roolia Star Plusin Ishqbaaazissa. Vuonna 2019 hän osallistui Colors TV:n Khatron Ke Khiladi 9:ään. Seuraavaksi Imam näytteli Kabir Mittalia Star Plusin Ek Bhram Sarvagun Sampannassa Shrenu Parikhia vastapäätä.

Zain Imam Net Worth

Mikä on Zain Imamin nettovarallisuus? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 20 RS kuukaudessa.

Zain Imam Faktat

  1. Hänet listattiin viidenneksi Times of India's Top 20 suosituimman miehen joukossa Intian televisiossa 2018.
  2. Hänen roolinsa Tashan-e-Ishqissa voitti hänelle Zee Rishtey -palkinnon Favourite Dushmanista ZRA:ssa vuonna 2015.
  3. Näyttelijällä on hyvä muotitaju ja hän onnistuu kiinnittämään huomiota tyylillään.
  4. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  5. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.

Lue myös: Ankita Srivastava (intialainen näyttelijä) Bio, Poikaystävä, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found