Ben Dover (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Ben Dover on tunnettu englantilainen aikuisnäyttelijä, ohjaaja ja tuottaja. Englannista kotoisin oleva Honey sisällytettiin Larry Flyntin Hustlerin 50 vaikutusvaltaisimman aikuisen ihmisen -listalle. Honey aloitti työskentelyn näyttelijänä Mike Freeman's Videx Ltd:ssä vuonna 1980, videotuotantoyhtiössä Wimbledonissa. Hän on työskennellyt myös useilla muilla salanimillä, mukaan lukien Steve Perry tuottajana ja Lindsay Honey näyttelijänä ja muusikkona. Hän on myös voittanut useita palkintoja Ben Dover -sarjasta, mukaan lukien Breakthrough Award -palkinnon AVN Awards -gaalassa vuonna 1997. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Ben Doverin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja paljon muuta faktaa hänestä!

Ben Dover Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Ben Dover? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on harmaat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Ben Doverin ikä

Kuinka vanha on Ben Dover? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. toukokuuta 1956. Tällä hetkellä hän on 64-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ben Doverin vaimo

Kuka on Ben Doverin vaimo? Hän solmi aikuisen näyttelijä- ja malli Linzi Drew'n kanssa. Pariskunta on myös siunannut lapsilla. Heidän poikansa on englantilainen näyttelijä, muusikko ja televisio-ohjaaja Tyger Drew-Honey, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​BBC:n sit-comissa Outnumbered.

Lue myös: Benjamin Wadsworth (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Tytär, Nettovarallisuus, Ura, Vanhemmat, Faktat

Ben Dover Wikipedia

KumarruWiki/Bio
Oikea nimiSimon James Honey
NimimerkkiKumarru
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, ohjaaja

ja Tuottaja

Ikä64-vuotias
Syntymäpäivä23. toukokuuta 1956
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko22 tuumaa
Silmien väriHarmaa
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetTyger Drew-Honey
Vaimo/puolisoLinzi Drew
Nettovarallisuusnoin 6 miljoonaa dollaria (USD)

Ben Doverin nettoarvo

Kuinka paljon on Ben Doverin nettovarallisuus? Hän työskenteli Uncle Simon -nimellä lasten viihdyttäjänä ja rumputti kabaree-bändissä. Hänet valittiin AVN Hall of Fameen vuonna 2011. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 6 miljoonaa dollaria (USD).

Ben Doverin ura

Ben Dover työskenteli kabareelaulajana salanimellä "Steve Jackson". Hänen ensimmäinen kuvauksensa oli silloin 17-vuotiaan Eileen Dalyn kanssa, joka oli mennyt äitinsä kanssa tapaamaan samaa agenttia Sohon strippiklubin yläpuolella. Honey työskenteli valokuvaajana salanimellä "Brian Wilson". Hän aloitti uuden gonzo-tyylisen sarjan tuotannon kesällä 1994.

Lue myös: Manny Montana (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, koulutus, vaimo, ura, nettoarvo, tosiasiat

Ben Doverin perhe

Ben Doverin isän nimi on Frank Cyril Honey ja äidin nimi Sylvia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan Honey kävi Borden Grammar Schoolissa. Karkotettuaan koulusta vuonna 1973 hän muutti Newquayhin Cornwalliin, missä hän työskenteli lasten viihdyttäjänä nimeltä "Simon-setä" ja rumpui kabaree-bändissä kesäkauden ajan.

Faktat Ben Doverista

  1. Ben Dover aloitti työskentelyn Berth Milton Sr:lle, Private Magazinen kustantajalle.
  2. Boulton esitteli hunajan valokuvaaja Lexington Steelille ja ohjaaja Mike Freemanille.
  3. Honey esiintyi elokuvassa Last Resort vuonna 2000.
  4. Vuonna 2009 Honey herätti henkiin suunnitelmansa päästä politiikkaan oman puolueensa "Uudet demokraatit" kanssa.
  5. Honey valittiin Arthurin rooliin komediaelokuvassa On the Ropes.

Lue myös: Tyler Posey (näyttelijä) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe , Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found