Jenna Bandy (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Jenna Bandy on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteen koripallovalmentajana. Tämän lisäksi hän on erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa. Hänen käyttäjätunnuksensa on JennaBandy21 Instagram-tili, ja sillä on yli miljoona seuraajaa siellä. Hän on saavuttanut siellä suosiota myös henkilökohtaisella elämäntapakuvauksellaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jenna Bandyn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jenna Bandy Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Jenna Bandy? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jenna Bandyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jenna Bandy Age

Kuinka vanha on Jenna Bandy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. syyskuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Jenna Bandyn perhe

Jenna Bandyn isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksoisveli nimeltä Jace. Hänellä on myös yksi vanhempi sisar nimeltä Gia ja yksi vanhempi veli nimeltä Jett. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jenna Bandy Wiki

Jenna BandyWiki/Bio
Oikea nimiJenna Bandy
NimimerkkiJenna
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä29. syyskuuta 1992
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jenna Bandyn poikaystävä

Kuka on Jenna Bandyn poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Jenna Bandy on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Jenna-poikaystävä-tähti

Lue myös: Jailyne Ojeda Ochoa (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jenna Bandy Net Worth

Kuinka paljon Jenna Bandyn nettovarallisuus on? Instagram-tili on hänen tärkein tulonlähde. Hän pääsi Basketball Beauties All-League -joukkueeseen vuonna 2017. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Jenna-faktoja-tähti

Lue myös: MS Sethi (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jenna Bandyn faktoja

  1. Jenna Bandy hyväksyi tyttöjen koripallojoukkueen päävalmentajan paikan Calabasas High Schoolissa huhtikuussa 2017.
  2. Koulutuksensa perusteella hän hyväksyi huhtikuussa 2017 Calabasas High Schoolin tyttöjen koripallojoukkueen päävalmentajan viran.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Punainen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Megan Guthrie (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found