Annamarie Tendler (meikkitaiteilija) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Annamarie Tendler Mulaney (s. 9. kesäkuuta 1985) on tunnettu yhdysvaltalainen meikkitaiteilija, kirjailija ja lampunvarjostimen suunnittelija. Hänet mainitaan usein miehensä John Mulaneyn stand up -teoksissa, ja hän on myös kirjoittanut Pin It! Lisäksi hän liittyi MTV Styleen useilla tyylisegmenteillä. Hänen meikki- ja kampausopetusohjelmansa alkoivat myös saada esille useissa aikakauslehdissä, kuten Glamour, DailyCandy ja HelloGiggles. Tämän lisäksi hän debytoi kirjailijana ensimmäisellä kirjallaan nimeltä "The Daily Face: 25 Makeup Looks for Day, Night, and Everything Inween!" 16. syyskuuta 2014. Sitten vuonna 2017 hän julkaisi "Pin It!: 20 Fabulous Bobby Pin Hairstyles", hän isännöi myös ohjelmaa, kuten "The Other Side" ja esiintyi elokuvissa "CollegeHumor Originals" ja "The Old Man and the Seymour". " näytä. Hän muutti intohimonsa liiketoiminnaksi ja avasi oman verkkosivuston "Silk Parlor". Tämän verkkosivuston alla hän myy kauniita käsintehtyjä viktoriaanisia lampunvarjostimia.

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Annamarie Tendler on 35-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 58 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-24-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 A. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on tummanruskea ja silkkinen ja pitkät tummanruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan syömällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossaan.

Henkilökohtainen elämä ja aviomies

Lue myös: Lustrelux (meikkitaiteilija) bio, ikä, pituus, paino, opetusohjelmat, puoliso, nettoarvo, tosiasiat

Annamarie Tendler on naimisissa oleva nainen. Hän solmi miehensä John Edmund Mulaneyn kanssa vuonna 2014. Hän on amerikkalainen stand-up-koomikko, näyttelijä, kirjailija ja tuottaja. Pari avioitui 5. heinäkuuta 2014 Onteora Mountain Housessa Boicevillessä, New Yorkissa. Lisäksi Annamarie seurusteli poikaystävänsä Johnin kanssa muutaman vuoden ennen häitä. Tällä hetkellä hän asuu onnellisesti perheensä kanssa New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Bio, varhaiselämä ja perhe

Annamarie Tendler syntyi 9. kesäkuuta 1985 Bethelissä, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. Hänen perhetietojaan ei tunneta julkisuudessa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Jesse Ryan Tendler. Hän kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään ja on Yhdysvaltain kansalaisuus. Koulutuksensa jälkeen Annamarie ilmoittautui lukion jälkeen kampaaja- ja meikkikouluun. Hän valmistui Parsons School of Designista ja opiskeli valokuvausta. Myöhemmin hän osallistui Manhattanilla sijaitsevaan uuteen kouluun ja sai kirjoittamisen ja psykologian tutkinnon.

Lue myös: Aman Ali (koomikko) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Ura ja nettovarallisuus

Urastaan ​​​​puhuessaan Tendler aloitti työskentelyn kampaajana ja meikkitaiteilijana New Yorkissa. Joulukuussa 2007 hän aloitti The Daily Facen Tumblrissa. Sieltä hän liittyi MTV Stylen kanssa useille tyylisegmenteille. Hänen opetusohjelmiaan on julkaistu aikakauslehdissä Glamourista HelloGigglesiin.

Lisäksi Tendler omistaa yrityksen nimeltä Silk Parlor, joka valmistaa käsityönä viktoriaanisia lampunvarjostimia. Meikkitaiteilijana ja kampaajana hän on työskennellyt useissa televisiosarjoissa ja komediaerikoiselokuvissa, mukaan lukien: The Old Man and the Seymour, CollegeHumor Originals, John Mulaney: New in Town, Aziz Ansari: Dangerously Delicious ja John Mulaney: The Comeback Kid .

Lue myös: Cristina Greeven Cuomo (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Sitten vuonna 2018 Tendler sai kriittistä ja sosiaalisen median kiitosta lyhyestä esiintymisestä jaksossa Comedians in Cars Getting Coffee. Vuonna 2019 Tendler esiintyi cameossa miehensä rinnalla lastenmusiikkikomediaerikoissarjan, John Mulaney & the Sack Lunch Bunch, juhlakohtauksessa.

Brändimerkintöjen, meikkisopimusten ja bloggaamisen ansiosta nuori kuuluisa yrittäjä on kerännyt huomattavan määrän omaisuutta. Sela Vaven arvo on 700 000 dollaria. Hänen nettovarallisuutensa arvellaan kasvavan, kun hän vanhenee liiketoiminnassa.

Annamarie Tendler Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiAnnamarie Tendler
NimimerkkiAnnamarie
Ikä35 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

9. kesäkuuta 1985
AmmattiMeikkitaiteilija. kirjailija, suunnittelija
Kuuluisahänen bloginsa nimeltä "The Daily Face"
SyntymäpaikkaBethel, Connecticut, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
ZodiacKaksoset
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 6"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,80 m

PainoPaino: 53 kg

Paunaa: 117 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

33-24-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 A
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6,5 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Jesse Ryan Tendler

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystäväEi tunnettu
PoikaystäväEi mitään
Aviomies/puolisoJohn Edmund Mulaney
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
Yliopisto1. Uuden koulun tervetulokeskus

2. Parsons School of Design

KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriSininen
Lempi ruokaMannermainen keittiö
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetLukeminen, shoppailu ja matkustaminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 700 000 US$
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinVerkkosivusto

Lue myös: Kailin Chase (meikkitaiteilija) Bio, Aviomies, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Annamarie Tendler Faktat

  • Näyttelijä Ben Affleck ahdisteli häntä ja tarttui Tendlerin takapuoleen Golden Globes -juhlissa vuonna 2014.
  • Myöhemmin hän paljasti tapauksesta ja vaati anteeksipyyntöä näyttelijältä.
  • Hänen häät toimitti Dan Levy.
  • Meikkitaiteilijalla on myös oma verkkokauppasivusto, jossa hän myy erilaisia ​​käsintehtyjä valaisimia ja muita taideteoksia.
  • Hän osaa myös kirjonta- ja kudontatyötä.
  • Hän on lemmikkieläinten ystävä ja omistaa myös lemmikkikoiran.

Lue myös: Heidi O'ferrall (ProJared Wife) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit