Hina Khan (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hina Khan on intialainen televisio- ja elokuvanäyttelijä. Hänet mainostettiin Aksharan roolissa Star Plusin Yeh Rishta Kya Kehlata Haissa ja Komolikassa Kasautii Zindagii Kayssa. Khan oli yksi Intian televisioalan parhaiten palkatuista näyttelijöistä vuosina 2015 ja 2016. Viritä elämäkertaan ja tutustu Hina Khanin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä.

Hina Khan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Hina Khan on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Hina Khan Age

Kuinka vanha on Hina Khan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. lokakuuta 1987. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Srinagarissa, Intiassa.

Hina KhanWiki/Bio
Oikea nimiHina Khan
NimimerkkiHina
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä2. lokakuuta 1987
SyntymäpaikkaSrinagar, Intia
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväRocky Jaiswal
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin Rs. 80 lakkia

Hina Khanin poikaystävä

Kuka on Hina Khanin poikaystävä? Khan on seurustellut Yeh Rishta Kya Kehlata Hain valvovan tuottajan Rocky Jaiswalin kanssa. Pariskunta on ollut suhteessa vuodesta 2014.

Hina Khan Net Worth

Mikä on Hina Khanin nettovarallisuus? Yliopisto-opintojensa aikana Delhissä Khan osallistui Yeh Rishta Kya Kehlata Hain koe-esiintymiseen, kun hänen ystävänsä pakottivat hänet ja hänet valittiin siihen. Myöhemmin hän muutti Mumbaihin ja teki televisiodebyyttinsä vuonna 2009, kun hän näytteli yhdessä pisimpään näytellyssä intialaisessa saippuaoopperassa Akshara Singhaniana. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin RS. 80 lakkia.

Hina Khanin ura

Khan on myös esiintynyt vieraana monissa sarjoissa. Hänen ensimmäinen vierasesiintyminen oli Kayamathissa vuonna 2009. Sen jälkeen hän esiintyi vieraana Sapna Babul Ka…Bidaaissa ja Chand Chupa Badal Meinissä vuonna 2010. Vuonna 2011 hän esiintyi vieraana Chef Pankaj Ka Zayka -keittiöohjelmassa. Joulukuussa 2016 Khan esiintyi Bigg Boss 10:ssä panelistina. Hänet valittiin Eastern Eye -lehden 50 seksikkäimmän aasialaisen naisen listalle vuosina 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017. Hänet listattiin kahdeksanneksi "35 kuumimman näyttelijän joukossa Intian televisiossa" vuonna 2014. Hina esiintyi FHM:n kannessa. Intian joulukuun 2018 painos.

Faktaa Hina Khanista

  1. Ruby Woo on hänen suosikkihuulipunasävynsä MAC:lta.
  2. Tammikuussa 2020 hän allekirjoitti ZEE5-kauhuelokuvan näyttelijä Kushal Tandonin kanssa.
  3. Hänet tunnettiin kiistanalaisista taisteluistaan ​​Shilpa Shinden kanssa.
  4. Heinäkuussa 2018 Hina esiintyi Sonu Thukralin panjabi-musiikkivideossa "Bhasoodi".
  5. Tammikuussa 2020 hän allekirjoitti ZEE5-kauhuelokuvan näyttelijä Kushal Tandonin kanssa.
  6. Neljännen kauden vieraana esiintymisen jälkeen Khan toimii myös päähenkilönä tv-sarjan Naagin viidennellä tuotantokaudella.
  7. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Jannat Zubair Rahmani Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit