Emma Mackey (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Emma Mackey on tunnettu ranskalais-brittiläinen näyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi sen jälkeen, kun hän näytteli Maeve Wileyä Netflixin draamasarjassa Sex Education vuodesta 2019 lähtien. Hänen isänsä on koulun rehtori. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Emma Mackeyn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Emma Mackey pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Emma Mackey? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Emma Mackeyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-28-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Emma Mackey Ikä

Kuinka vanha on Emma Mackey? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. tammikuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Ranskan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on brittiläistä ja ranskalaista syntyperää. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Ranskassa.

Emma Mackeyn poikaystävä

Kuka on Emma Mackeyn poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hänelle ei myöskään puhuta siitä mitään.

Lue myös: Candace Cameron Bure (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Emma Mackey Wiki

Emma MackeyWiki/Bio
Oikea nimiEmma Mackey
NimimerkkiEmma
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä4. tammikuuta 1996
SyntymäpaikkaRanska
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusranskalais-brittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Emma Mackeyn perhe

Emma Mackeyllä on ranskalainen isä ja englantilainen äiti. Hänen isänsä on koulun rehtori. Hän varttui Sablé-sur-Sarthessa ja suoritti ylioppilastutkinnon vuonna 2013, minkä jälkeen hän muutti Englantiin opiskelemaan englannin kieltä ja kirjallisuutta Leedsin yliopistossa. Hän valmistui vuonna 2016. Mackey asuu Lontoossa.

Lue myös: Jenna Ortega (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Emma Mackey Net Worth

Mikä on Emma Mackeyn nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen on määrä näytellä Kenneth Branaghin tulevassa mysteeritrillerissä Death on the Niile. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Emma Mackeyn ura

Emma Mackey aloitti uransa Netflixin komedia-draamasarjassa Sex Education Maeve Wileynä. Seksikasvatus on Mackeyn ensimmäinen suuri tv-sarja. Hänen esityksensä on saanut kriitikoiden kiitosta. Toukokuussa 2020 ilmoitettiin, että Mackey esittää Emily Brontëa elämäkertaelokuvassa, joka keskittyy hänen varhaiseen elämäänsä. Mackey tulee myös esiintymään mysteeritrillerissä Death on the Niile.

Emma Mackey tosiasiat

  1. Emma Mackey opiskeli teatteria Leedsin yliopistossa.
  2. Opiskelijana hän ohjasi myös monia opiskelijatuotantoja.
  3. Hän näytteli vuoden 2018 elokuvassa Summit Fever.
  4. Hän esiintyi aiemmin vuoden 2016 TV-kauhuelokuvassa Badger_Lane.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Rachel Ames (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found