Chris Appleton (hiusmuotoilija) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Chris Appleton on brittiläinen hiusstylisti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on vastuussa kampauksen muutoksista, mukaan lukien Ariana Grande, Kim Kardashian West, Katy Perry, Jennifer Lopez vuonna 2017. Hän viimeisteli brändin Extra Mist-ical Shine Spraylla. Hän on me, joka valittiin vuoden 2010 nuoreksi kyvyksi Lontoon TV-ohjelmassa Hairdresser of the Year. Chris Appletonin hiusvarasto on niin villi kuin voit kuvitella.

Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Hänellä on yli 1,4 miljoonaa seuraajaa hänen chrisappleton1 Instagram-tilillään. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Chris Appletonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Chris Appleton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chris Appleton on? Hänellä on kunnollinen korkeus 5 jalkaa 9 tuumaa. Hänellä on hoikka ja laiha vartalo, joka painaa noin 67 kg. Hänen harmaat hiuksensa ja vaaleanruskeat silmänsä täydentävät täydellisesti hänen hurmaavaa persoonallisuuttaan.

Chris Appletonin nettoarvo on miljoona dollaria

Kuinka paljon on Chris Appletonin nettovarallisuus? Vuodesta 2021 lähtien Chrisin nettovarallisuuden arvioidaan olevan miljoona dollaria (USD). Hän voitti myös Itäisen vuoden kampaaja- ja halutuimmat IT-pojat vuonna 2010. Hiusmuutosten mestarina Appleton kerää peruukkeja paitsi huvin vuoksi – myös sen asiakkailleen antaman itseluottamuksen ja voiman vuoksi.

Lue myös: Jonathan Van Ness (Kampaaja) Bio, Wiki, Seksuaalisuus, Parisuhde, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Chris Appletonin ikä

Kuinka vanha on Chris Appleton? Hän syntyi 14. kesäkuuta 1983 Englannissa. Hän on 37-vuotias. Hän kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään.

Chris Appleton Wiki/Bio

Chris AppletonWiki/Bio
Oikea nimiChris Appleton
NimimerkkiChris
Kuuluisa AsKampaaja
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä14. kesäkuuta 1983
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusbrittiläinen
SeksuaalisuusHomo
EtnisyysValkoinen
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriHarmaa
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväDerek Chadwick
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Lue myös: Brad Mondo (hiusmuotoilija) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Chris Appletonin poikaystävä

Kuka on Chris Appletonin poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Derek Chadwickiin. Lisäksi Chris on avoimesti homo. Lisäksi hänellä on myös kaksi lasta, Kitty-Blu, joka näkyy hänen videoissaan, ja poika nimeltä Billy Appleton.

Chris Appletonin perhe

Chris Appletonin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänen äitinsä oli se, joka ehdotti hänelle hiuksia. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Faktat Chris Appletonista

  1. Kun Chris oli lapsi, hän nautti ajatuksesta saada joku näyttämään hyvältä.
  2. Appletonilla, joka työskentelee Glam Seamlessin ja Color Wow'n kanssa, on lähes kaikki kuviteltavissa olevat tekohiusten tyylit, pituudet, leikkaukset ja värit.
  3. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Jeff Wittek (Kampaaja) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit