Bruce Faulseit (puuseppä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Bruce Faulseit on suunnittelija puuseppä tai puuseppä. Hän mainostettiin tähteeksi, kun hänet esiteltiin ensimmäisen kerran vakituisena valmistajana BBC:n Money for Nothing -ohjelmassa, jossa hän muutti työpöydän ja retrosohvan yhdessä ainoalla kädellään ja nousi suosioon. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Bruce Faulseitin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Bruce Faulseitin ikä

Kuinka vanha on Bruce Faulseit? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 43-vuotias. Hän syntyi West Yorkshiressa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on Bruce Kenneth Faulseit.

Bruce Faulseit Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Bruce Faulseit? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Bruce Faulseitin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Lisäksi hän on säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 73 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Bruce Faulseit Wiki

Bruce FaulseitWiki/Bio
Oikea nimiBruce Kenneth Faulseit
NimimerkkiBruce Faulseit
Kuuluisa AsPuuseppä tai puuseppä
Ikä43-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaWest Yorkshire, Englanti
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,82 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 73 kg (160 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-35 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Bruce Faulseitin vaimo

Kuka on Bruce Faulseitin vaimo? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Bruce Faulseit on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään toistaiseksi.

Bruce Faulseitin nettoarvo

Kuinka paljon Bruce Faulseitin nettovarallisuus on? Hänet tunnetaan ainutlaatuisista huonekalujen suunnittelusta. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Bruce Faulseitin tosiasiat

  1. Bruce Faulseitin isän ja äidin nimiä ei tunneta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän asuu Länsi-Yorkshiressä, Englannissa, mutta tuli alun perin New Jerseystä, USA:sta.
  5. Hän on Bruce Kenneth Designs -nimisen yrityksensä perustaja ja omistaja.

Lue myös: Saif Ahmed Belhasa (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit