Zaya Wade (Dwyane Waden tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Faktat

Zaya Wade on amerikkalainen julkkislapsi. Hänet tunnetaan parhaiten NBA-tähti Dwyane Waden tyttärenä. Hän on amerikkalainen entinen koripalloilija. Lisäksi Zayalla on kaksi veljeä, ja hänet on myös kasvatettu serkkunsa Dahveonin rinnalla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Zaya Waden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Zaya Wade Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Zaya Wade on? Hän seisoo 4 ft 1:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Zaya Wade elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Zaya Wade? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. toukokuuta 2007. Hän on 13-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hänen isänsä nimi on Dwyane Wade. Hänen syntymääitinsä on Siohvaughn Funches, joka oli hänen isänsä lukion rakas ja vaimo 5 vuotta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen veljensä ovat Zaire ja Xavier. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Ivanka Trump (Donald Trumpin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Zaya WadeWiki/Bio
Oikea nimiZaya Wade
NimimerkkiZaya
Kuuluisa AsDwyane Waden tytär
Ikä13-vuotias
Syntymäpäivä29. toukokuuta 2007
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 1 tuumaa
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero3,5 (USA)
Isän nimiDwyane Wade
Äidin nimiSiohvaughn Funches
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Zaya Wade Net Worth

Mikä on Zaya Waden nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Zaya Wade tosiasiat

  1. Zaya Waden isä lukion kultaseni ja vaimo 5 vuotta.
  2. Hänen veljensä ovat Zaire ja Xavier.
  3. Zaya Wade joutui sairaalaan marraskuussa 2015 tuntemattoman vaivan vuoksi, joka vei hänen isänsä pois Miami Heatista joksikin aikaa.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Zaya Waden isä Hän pitää hallussaan NBA:n ennätystä 6 jalkaa 4 tuumaa (1,93 m) ja sitä pienemmistä pelaajista, jonka hän saavutti vain 679 pelissä, mikä on yli 400 peliä vähemmän kuin edellinen ennätyksen haltija Dennis Johnson.

Lue myös: Manuela Escobar (Pablo Escobarin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit