Elliana Walmsley (tanssija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Elliana Walmsley on yhdysvaltalainen tanssija ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen esiintyessään Lifetime-todellisuudessa Dance Moms. Hän kiersi 24/7-, JUMP- ja NUVO-tanssikonventtien kanssa kaudella 2019 hallitsevana TDA Mini Female -tanssijan voittajana Las Vegas Nationals -tapahtumassa. Lisäksi vuonna 2020 hänet näytettiin Brat-sarjan Chicken Girls seitsemännelle tuotantokaudelle. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Elliana Walmsleyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Elliana Walmsley Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Elliana Walmsley on? Hän seisoo 4 jalkaa 10 korkeana tai 1,47 metrin tai 147 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Elliana Walmsleyn ikä

Kuinka vanha on Elliana Walmsley? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. kesäkuuta 2007. Hän on 13-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Coloradossa.

Lue myös: Mackenzie Ziegler (tanssija) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Elliana WalmsleyWiki/Bio
Oikea nimiElliana Kathryn Walmsley
NimimerkkiElliana Walmsley
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä13-vuotias
Syntymäpäivä23. kesäkuuta 2007
SyntymäpaikkaColorado
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,47 m (4 jalkaa 10 tuumaa)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Elliana Walmsleyn poikaystävä

Kuka on Elliana Walmsleyn poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Elliana Walmsleyn nettoarvo

Mikä on Elliana Walmsleyn nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Emily Dobson (tanssija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, nettoarvo, tosiasiat

Elliana Walmsleyn ura

Walmsley aloitti tanssimisen 18 kuukauden ikäisenä ja opiskeli The Joffrey Balletissa, Master Ballet Academyssa Scottsdalessa, Arizonassa, Michelle Latimer Dance Academyssa Greenwood Villagessa Coloradossa sekä EDGE Performing Arts Centerissä ja The Millennium Dance Complexissa, molemmat Los Angelesissa. Vuonna 2015 Walmsley osallistui KAR Dance Competition -kilpailuun, joka pidettiin Las Vegasissa, ja hänet kruunattiin "Miss Petite Dance Americaksi". Myöhemmin hän esiintyi verkkosarjassa The Brooke ja Elliana Show poplaulaja Brooke Butlerin kanssa. Kaikkien saavutustensa lisäksi hän on myös valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan. Hän voitti parhaan naistanssijan tittelin The Dance Awards -tapahtumassa Las Vegasissa, Nevadassa.

Elliana Walmsleyn perhe

Walmsleyn äidin nimi on Yolanda ja isän nimi Kevin Walmsley. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa veljeä, Jakeob ja Luke. Koulutuksensa mukaan hän käy yläasteella.

Elliana Walmsley tosiasiat

  1. Hän osallistui Dancing with the Stars: Juniors -tapahtumaan ammattilaisena vuonna 2018.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  6. Sininen on hänen lempivärinsä.
  7. Hän kilpaili vuotuisessa kansallisessa tanssikilpailussa The Dance Awardsissa vuonna 2017.
  8. Hän voitti parhaan naistanssijan tittelin The Dance Awards -tapahtumassa Las Vegasissa, Nevadassa.

Lue myös: PrettyLuhHazel (Tanssija) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found