Monica Corgan (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Monica Corgan on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänen Instagram-sivullaan on tuhansia seuraajia. Hän nousi tunnetuksi toimittuaan Boutine LA -uimapuku- ja bikinibrändin lähettiläänä. Monica on kuuluisa sosiaalisen median sensaatio, ja hän on usein hyvittänyt videoita ja kuvia sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Monica Corganin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Monica Corgan Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Monica Corgan on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Mitkä ovat Monica Corganin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Monica Corgan Ikä

Kuinka vanha on Monica Corgan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. marraskuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Kiyomi Leslie (Instagram-tähti) Poikaystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Asiat, Nettoarvo, Faktat

Monica Corgan Wikipedia

Monica CorganWiki/Bio
Oikea nimiMonica Corgan
NimimerkkiMonica
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä11. marraskuuta 1998
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriSininen
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväNate
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

Monica Corgan poikaystävä

Kuka on Monica Corganin poikaystävä? Hän jakoi valokuvan poikaystävänsä Naten kanssa. Hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä edellisestä seurusteluelämästään.

Lue myös: Mathilde Tantot (Instagram-tähti) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Monica Corgan Net Worth

Mikä on Monica Corganin nettovarallisuus? Hän aloitti mallinnuspohjaisen sisällön jakamisen Instagramin kautta tammikuussa 2017. Sitten hänestä tuli Boutine LA -lähettiläs huhtikuussa 2019. Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 000 dollaria (USD).

Monica Corgan Faktat

  1. Monica Corganilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  5. Hän on hyvin lähellä äitiään ja isäänsä.

Lue myös: Hannah Palmer (Instagram-tähti) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit