Mitchell Hopes (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tyttöystävä, perhe: 5 faktaa hänestä

Kuka on Mitchell Hope? Hän on australialainen näyttelijä. Häntä mainostettiin Disney Channel -persoonallisuutena ja -mallina, joka sai mainetta Benin roolistaan ​​Disneyn Descendants -sarjassa. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Mitchell Hopen iästä, pituudesta, painosta, urasta, nettovarallisuudesta, perheestä, tyttöystävästä ja monista muista hänestä.

Mitchell Hope Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mitchell Hope on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Mitchell HopeWiki/Bio
Oikea nimiMitchell Hope
NimimerkkiMitchell
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä27. kesäkuuta 1994
SyntymäpaikkaMelbourne, Australia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Mitchell Hope Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Mitchell Hope? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. kesäkuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Melbournessa, Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on kotoisin Melbournessa, Australiasta, ja hänet tuotiin Los Angelesiin jälkeläisille. Hänen äitinsä nimi on Lisa. Hänellä on veljiä nimeltä Joona ja Tobias.

Mitchell Hope Net Worth

Kuinka paljon Mitchell Hopen nettovarallisuus on? Hän esiintyi lyhytelokuvissa Down The Way ja Yes Mum vuonna 2012. Hän esiintyi vuoden 2014 minisarjassa Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS. Hän näytteli Dan Paynen ja Keegan Connor Tracyn poikaa elokuvassa Descendants. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

5 Faktaa Mitchell Hopesta

  1. Tyttöystävä ja treffit: Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hän on luultavasti sinkku ja keskittynyt uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.
  2. Vuonna 2015 hän näyttelee Benin, Beastin ja Bellen poikaa, Disney Channel Original Movies, Descendants and Descendants 2 -elokuvassa.
  3. Vuonna 2014 ilmoitettiin, että hän näyttelee vuoden 2015 Disney Channel Original Movie -elokuvassa Descendants Benin, Beastin ja Bellen teini-ikäisenä poikana.
  4. Mitchell seurustelee On the Wall (2014) -näyttelijä Tayla Audreyn kanssa. Heillä on koira nimeltä Harvey.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Quinton Aaron (Näyttelijä) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit