Eric Villency (Kimberly Guilfoyle Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Eric Villency tunnetaan paremmin amerikkalaisena liikemiehenä. Hän toimii sisustus- ja tuotesuunnittelutoimisto Villency Design Groupin toimitusjohtajana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Eric Villencyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Eric Villency Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Eric Villency on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 139 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Eric Villency Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Eric Villency? Hän syntyi 10. kesäkuuta 1975 New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hän on 45-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Villency on sekamediataiteilijan Rowannin ja Maurice Villencyn puheenjohtajan Robert Villencyn poika. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Villency on valmistunut Wisconsinin yliopistosta.

Lue myös: Atsuko Remar (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Ura, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Eric VillencyWiki/Bio
Oikea nimiEric Scot Villency
NimimerkkiEric Villency
Kuuluisa AsLiikemies
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä10. kesäkuuta 1975
SyntymäpaikkaNew York City, Yhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 63 kg (139 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetPoika: Ronan Anthony
Vaimo/puoliso1. Kimberly Guilfoyle

(Eronnut)

2. Caroline Fare

Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Eric Villencyn vaimo

Kuka on Eric Villencyn vaimo? Hän oli naimisissa San Franciscon entisen apulaissyyttäjän ja Fox Newsin The Five -elokuvan juontajan Kimberly Guilfoylen kanssa Barbadoksen saarella. Pariskunta solmittiin 27. toukokuuta 2006. Pariskunta on myös siunannut pojalla nimeltä Ronan Anthony. 23. kesäkuuta 2009 Guilfoyle ja Villency olivat eronneet. He erosivat myöhemmin samana vuonna. Samoin joulukuussa 2013 hän meni naimisiin ruotsalaisen suunnittelijan Caroline Faren kanssa West Palm Beachissä. Villency ja Fare erosivat vuonna 2017.

Lue myös: Yolo Akili (yrittäjä) Nettovarallisuus, Ikä, Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ura, BEAM, Seksuaalisuus, Faktat

Eric Villency Net Worth

Mikä on Eric Villencyn nettovarallisuus? Hän on Huffington Postin kirjoittaja. Hän on kirjoittanut lehtiin The New York Times, Details, Best Life, Women’s Health ja Departures. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Eric Villencyn ura

Well + Good nimesi Eric Villencyn "hyvinvoinnin velhoksi". Vuonna 2002 Villency valvoi Maurice Villency -lippulaivaliikkeen lanseerausta, joka sijaitsee 57th streetillä Manhattanin keskustassa, ja lanseerasi yrityksen ensimmäisen kodintarvikemalliston. Vuonna 2006 hän käynnisti "Villency Atelier" -työpajan, joka on omistettu räätälöityyn suunnitteluun ja valmistukseen suunnittelun ammattilaisille. Hän on työskennellyt laajasti boutique-fitnessissä suunnittelemalla Peloton-sisäpyörän, SoulCycle-sisäkuntopyörän sekä Rumblen kuntolaitteet.

Eric Villencyn tosiasiat

  1. Eric Villencyn isoisä Maurice Villency perusti huonekaluyrityksen New Yorkiin.
  2. Hänen isoisänsä yrityksestä tuli Villency Design Group, ja vuonna 1998 toimitusjohtajaksi tuli Eric Villency.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Vuonna 2007 Villency nimettiin IFDA:n "Design Industry" -palkinnon saajaksi.

Lue myös: Chris Hughes (yrittäjä) Seksuaalisuus, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found