John Boyega (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

John Boyega on brittiläis-nigerialainen näyttelijä ja tuottaja. Hän mainostettiin tähdeksi kotimaassaan Britanniassa roolistaan ​​Mooseksena scifi-komediassa Attack the Block (2011). Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Hänet tunnetaan ilmiömäisistä näyttelijätaidoistaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää John Boyegan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

John Boyega Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on John Boyega? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä John Boyegan korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 7 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 59 kg tai 130 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

John Boyega Ikä

Kuinka vanha on John Boyega? Hän syntyi 17. maaliskuuta 1992 Lontoossa, Englannissa. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

John Boyega tyttöystävä

Kuka on John Boyegan tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. John Boyega on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. John Boyega ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

Lue myös: Frankie Jonas (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

John Boyega Wiki

John BoyegaWiki/Bio
Oikea nimiJohn Adedayo Bamidele

Adegboyega

NimimerkkiJohn Boyega
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä17. maaliskuuta 1992
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 59 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 7 miljoonaa dollaria (USD)

John Boyega nettoarvo

Kuinka paljon John Boyegan nettovarallisuus on? Star Wars: The Force Awakensista tuolloiset uudet tulokkaat Daisy Ridley ja John Boyega ansaitsivat 100 000–300 000 dollaria. Lisäksi hänen kokonaisnettovarallisuutensa on arviolta yli 7 miljoonaa dollaria (USD).

John-Boyega-nettoarvo

Lue myös: Wayne Brady (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, perhe, ura, tosiasiat

John Boyega perhe

John Boyegan äidin nimi on Abigail, joka työskentelee vammaisten parissa, ja äiti nimeltä Samson Adegboyega, helluntaipappi. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi vanhempaa siskoa. Hänen vanhempansa ovat molemmat nigerialaista syntyperää. Koulutuksensa mukaan hän osallistui South Thames Collegeen yliopiston Wandsworth-kampuksella opiskelemaan kansallista esittävän taiteen tutkintoa varten.

John Boyega Faktat

  1. John Boyega ensimmäinen näyttelevä rooli oli leopardina näytelmässä ollessaan Oliver Goldsmithin peruskoulussa.
  2. Hän opiskeli Identity School of Actingissa Lontoossa.
  3. Boyega on myös räiskyjä.
  4. Boyega listattiin Ison-Britannian 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen afrikkalais-/afrikkalais-karibialaista alkuperää olevien ihmisten joukkoon vuonna 2020.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa.

Lue myös: Tanner Buchanan (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found