Abigail Ratchford (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Kuka on Abigail Ratchford? Hän on amerikkalainen uimapuku- ja alusvaatemalli Yhdysvalloissa. Hän on esiintynyt useita kertoja Sports Illustrated -verkkosivustolla. Hän on pyrkivä näyttelijä, joka ilmestyi näyttämölle maaliskuussa 2013 julkaistuaan kuvia valokuvauksesta Facebook-fanisivulleen, joka alkoi saada huomiota. Viritä biossa!

Abigail Ratchford Pituus ja paino

Kuinka pitkä Abigail Ratchford on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Abigail Ratchfordin ikä

Kuinka vanha on Abigail Ratchford? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. helmikuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Scrantonissa, PA.

Abigail RatchfordWiki/Bio
Oikea nimiAbigail Ratchford
Nimimerkkikamarineito
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä12. helmikuuta 1992
SyntymäpaikkaScranton, PA
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,73 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Abigail Ratchfordin poikaystävä

Kuka on Abigail Ratchfordin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän ei ole romanttisessa yhteydessä kenenkään kanssa. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa.

Abigail Ratchfordin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Abigail Ratchfordin nettovarallisuus? Hän eteni koe-esiintymisessä Maxim-TV-sarjan Wild On on E! ja moderni perhe. Hän sai pienen osan NBC:n Parks and Recreationin jaksossa, jossa pääosassa oli Nick Offerman. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Abigail Ratchfordista

  1. Perhe ja varhainen elämä: Hän on viides seitsemästä lapsesta Scrantonista, Pennsylvaniasta ja on irlantilaista, saksalaista ja ranskalaista syntyperää.
  2. Hänen isänsä on asianajaja ja hänen äitinsä johtaa paikallista lastenhoitoohjelmaa.
  3. Hän seurusteli Jamie Iovin kanssa vuonna 2014.
  4. Koulutukseltaan hän osallistui katoliseen peruskouluun, katoliseen lukioon ja lyhyesti jesuiittayliopistoon ennen malliuransa aloittamista.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  7. Hänellä on myös sisaruksia.
  8. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  9. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kiehtovia ja suloisia kuvia.
  10. Hän on tällä hetkellä erittäin keskittynyt uraansa.

Lue myös: Diana Silvers (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, poikaystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found