Shane Keisel Wiki, Elämäkerta, Ikä, Utah, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Shane Keisel on amerikkalainen Toyota-myyjä ja entinen Utah Highway Patrollingin työntekijä. Utah Jazz NBA -joukkueen fanina Keisel on noussut uutisten otsikoihin käytyään kiistaa NBA-pelaaja Russell Westbrookin kanssa Oklahoman ja Utah-joukkueen välisessä ottelussa.

Shane Keisel Utah

Fox-liiketoiminnan mukaan Houston Rocketsin tähti Russell Westbrookin leiri on vakaasti sitä mieltä, että tiistaina julkaistun raportin mukaan fanien oikeusjuttu, jossa All-Star-vartijaa syytetään ylireagoinnista tavanomaiseen kiistelyyn viime maaliskuussa tapahtuneen riidan aikana, on perusteeton.

Fani Shane Keisel nosti kanteen Jazzia ja Westbrookia vastaan ​​4. piirioikeudessa maanantaina, kuukausia sen jälkeen, kun Utah määräsi hänelle elinkautisen pelikiellon riidan seurauksena. Oikeudenkäynnissä Keisel kiisti Westbrookin väitteen, jonka mukaan hän olisi esittänyt rasistisia huomautuksia tapauksen aikana, joka tapahtui NBA-tähden ollessa vielä Oklahoma City Thunderin jäsen. Keisel väittää, että Westbrook meni "tiraadiin" yksinkertaisen kikkailun takia.

"Oikeusjuttu on perusteeton", Westbrookille läheinen lähde sanoi TMZ Sportsille. "Jazz teki oman tutkimuksensa kaverin käytöksestä pelissä ja heidän tutkimuksensa perusteella he päättivät kieltää häntä osallistumasta tuleviin Jazz-peleihin."

Oikeusjuttu vaatii 68 miljoonan dollarin vahingonkorvausta Keiselille ja 32 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia hänen tyttöystävälleen Jennifer Huffille. Pariskunta pyysi myös julkista anteeksipyyntöä Westbrookilta ja Jazzilta.

Hakemuksessa Keiselin asianajajat väittävät, että Jazz teki päätöksensä ilman videotodisteita, jotka vahvistivat Westbrookin väitteitä, että pahoinpitely oli luonteeltaan rodullista. Jazz kielsi Keiselin kaikista tulevista tapahtumista Vivint Smart Home Arenalla, joukkueen kotistadionilla, "liiallisen ja halventavan pelaajaan kohdistuneen sanallisen pahoinpitelyn vuoksi".

Myös Jazz kiisti kanteen syytökset. "Uskomme, että näillä Utah Jazzia vastaan ​​esitetyillä väitteillä ei ole oikeudellista tai tosiasiallista perustaa", joukkue sanoi lausunnossaan FOX Businessille. "Organisaatio tutki taustalla olevan tapahtuman ja toimi asianmukaisesti ja vastuullisesti. Aiomme puolustaa kantetta voimakkaasti."

Westbrook sanoi, että Keisel käski häntä "laskeutua polvillesi kuten ennen". Video, jossa Westbrook uhkasi Keiseliä ja hänen tyttöystäväänsä levisi sosiaalisessa mediassa. Tuolloin NBA määräsi Westbrookille 25 000 dollarin sakon hänen teoistaan.

Shane Keisel Ikä, pituus ja paino

Shane Keiselin ikä on 31 vuotta. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella. Hänen ruumiinpainonsa on noin 80 kiloa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 43-33-35 tuumaa. Hänen hauislihas on 16 tuumaa. Black-eyed Blondie on myös fitnessfriikki.

Tyttöystävä, vaimo ja lapset

Mitä tulee henkilökohtaiseen elämään ja tyttöystävään, Shane Keisel ei seurustele kenenkään kanssa ja nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään täysillä. Hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Shanen tiedetään olevan Utah Highway Patrollingin entinen työntekijä ja hän on työskennellyt erilaisissa työtehtävissä autoyhtiöissä. Hänellä on kunnollinen kokemus autoteollisuudesta ja hän toimi myös lisävarustepäällikkönä yrityksessä. Tällä hetkellä Keisel työskentelee myyjänä Toyota-yhtiössä ja hänen nykyinen ikänsä on 30 vuotta.

Shane Keisel Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiShane Keisel
NimimerkkiShane
Ikä31 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1988
AmmattiToyotan myyjä
KuuluisaEpätarkkojen kommenttien välittäminen Russell Westbrookille

(Oklahoman NBA-pelaaja)

SyntymäpaikkaSalt Lake City, Utah (USA)
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacLeo
Nykyinen asuinpaikkaSalt Lake City, Utah, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 8"

Senttimetrit: 173 cm

Mittarit: 1,73 m

PainoPaino: 80 kg

Paunaa: 176 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

43-33-35 tuumaa
Hauislihaksen koko16 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitEi mitään
Vaimo / puolisoNimi ei tiedossa
LapsetEi tunnettu
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluLukio Salt Lake Cityssä
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kitaran soitto
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 20 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Shane Keiselin perhe

Shane Keisel syntyi vuonna 1988 Salt Lake Cityssä, Utahissa, Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Mutta hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on suorittanut lukiokoulutuksensa yksityisessä koulussa Salt Lake Cityssä.

Shane Keiselin nettoarvo

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen tähti on Shane Keisel. Hänen arvoaan on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vuodesta 2020 lähtien Shane Keiselin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 20 000 Yhdysvaltain dollaria.

Shane Keiselin faktat

  • Westbrook ja Jazz ovat jättäneet vastaukset Keiselin kanteeseen.
  • Russell Westbrook vietti 11 kautta Oklahoma City Thunderissa voittaen vuoden 2017 NBA:n MVP-palkinnon.
  • 31-vuotias pelaaja vaihdettiin Houston Rocketsiin viime kesänä, mikä lähetti Chris Paulin toisinpäin.
  • Toistaiseksi Westbrook on auttanut Rocketsia läntisen konferenssin 29-17 (voitto-tappio) ennätykseen kirjaten 26 pistettä, 8,1 levypalloa ja 7,4 syöttöä per ottelu.

Lue myös: David Paul Olsen (Stunt Performer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Vanhemmat, Ura, Faktat

Lue myös: Laura Savoie Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Treffit, Aviomies, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit