Sarah Schauer (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sarah Schauer on amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan paremmin komediavideoiden ja muotikuvien julkaisemisesta valtavasti Instagram-tilillään. Hänestä tuli ensin suosittu Vine-sivustolla, ja hän on sittemmin kerännyt seuraajia eri alustoilla, kun taas Tomlinson saavutti välittömän mainetta "kombucha-tyttönsä" TikTokin avulla ja ansaitsi yli 800 000 fania Vine-sovelluksen sulkemiseen mennessä. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän on kerännyt lähes miljoona seuraajaa joukolla videoita, jotka käsittelevät tarjoilijoiden päivittäin tekemiä järjettömiä, vastenmielisiä ja joskus suorastaan ​​tyhmiä kysymyksiä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sarah Schauerin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sarah Schauer Pituus ja paino

Kuinka pitkä Sarah Schauer on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan. Hän on TikTokin, Twitterin ja YouTuben tunnistetuin ja hauskisin verkkokoomikko.

Sarah Schauerin ikä

Kuinka vanha on Sarah Schauer? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. lokakuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli ja sisko. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lexi Orlove (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, nettoarvo, tosiasiat

Sarah SchauerWiki/Bio
Oikea nimiSarah Schauer
NimimerkkiSarah
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä5. lokakuuta 1993
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Sarah Schauer poikaystävä

Kuka on Sarah Schauerin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Sarah Schauer Net Worth

Mikä on Sarah Schauerin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Laci Kay Somers (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sarah Schauerin ura

Sarah Schauer on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Sarah Schauer ja Brittany “Broski” Tomlinson ovat kaksi tunnistetuinta, hauskimpia verkkokoomikkoja TikTokin, Twitterin ja YouTuben palveluissa. Hänestä tuli ensin suosittu Vine-sivustolla, ja hän on sittemmin kerännyt seuraajia eri alustoilla, kun taas Tomlinson saavutti välittömästi mainetta "kombucha-tyttönsä" TikTokin avulla. Saatuaan potkut töistään samalla viikolla Schauer ja Tomlinson muuttivat Los Angelesiin kämppäkaveriksi ja kertoivat Insiderille valmistautuvansa mukaan YouTuben komediakanavalle.

Sarah Schauer Faktat

  1. Sarah Schauer oli pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  6. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  8. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.

Lue myös: Kylin Kalani (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, poikaystävä: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found