Nico Hiraga (Youtube Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Nico Hiraga on yhdysvaltalainen YouTube-julkkis. Ennen kuin Nico nousi suureksi sosiaalisessa mediassa, hän oli säännöllisesti koulua käyvä kaveri, joka rakasti rullalautailua ja voitti joitain paikallisia kilpailuja. Häntä ovat myös sponsoroineet yritykset, kuten Create Skateboards ja Lakai Shoes. Hän alkoi ladata videoita, joissa hän ja hänen ystävänsä tekivät temppuja naapurustossa. Näistä videoista tuli pian kuuluisia, ja ystävät ja tuntemattomat jakavat niitä laajasti. Vähitellen Lukas keräsi faneja ja seuraajia sosiaalisen median tileillään, ja hänestä tuli pian oma pieni julkkis. Tällä hetkellä hän on lukion opiskelija ja aikoo jatkaa uraa rullalautailun parissa. Hän on saanut monia sponsoreita vauhdittaakseen urheiluuransa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Nico Hiragan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Nico Hiraga Ikä

Kuinka vanha on Nico Hiraga? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. joulukuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi San Franciscossa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Nico Hiraga Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Nico Hiraga? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Nico Hiragan korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 64 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Nico Hiraga Wiki

Nico HiragaWiki/Bio
Oikea nimiNico Hiraga
NimimerkkiNico
Kuuluisa AsRullalautailija
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä19. joulukuuta 1997
SyntymäpaikkaSan Francisco, CA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 64 kg (147 lbs)
Kehon mitatnoin 44-28-35 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Nico Hiraga tyttöystävä

Kuka on Nico Hiragan tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Nico Hiraga on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Nico Hiraga nettoarvo

Kuinka paljon Nico Hiragan nettovarallisuus on? Hän ansaitsee paljon sponsoreiltaan. Hän on kerännyt Instagramissa yli 310 000 seuraajaa. Hän aloitti rullalautailun käyttämällä hölmöä asennetta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli miljoona dollaria (USD).

Nico Hiraga perhe

Nico Hiragan isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Nico Hiraga tosiasiat

  1. Nico Hiraga on jo noussut otsikoihin voittaessaan paikallisia rullalautailukilpailuja esiteini-ikäisten luokassa.
  2. Yksi hänen suurimmista saavutuksistaan ​​oli rullalautailun sponsoroinnin ansaitseminen The Wheelhousen kanssa, joka tukee paikallisia rullalautailijoita.
  3. Heidän avullaan hänellä on ollut varaa rullalautailuvarusteisiin ja -tavaroihin.
  4. Hän näki usein yhdessä osallistuvan paikallisiin kilpailuihin.
  5. Hänet nähdään myös muiden rullalautailijoiden, kuten Matt Bartakin ja Ayden Fulmerin, kanssa.

Lue myös: ZaiLetsPlay (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit