Sonnaz Nooranvary (TV-persoonallisuus) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Sonnaz Nooranvary on brittiläis-iranilainen tv-persoona, joka on kotoisin Pamphillistä Dorsetista ja kiinnostui verhoilusta. Hän mainostettiin tähteyttä esiintyessään The Repair Shop -ohjelmassa, joka keskittyi huonekalujen entisöintiin ja kodin parantamiseen. Ohjelma on tarjonnut BBC:n parhaaseen katseluun. Kaiken tämän lisäksi hän ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa paparazzeista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sonnaz Nooranvaryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Sonnaz Nooranvaryn ikä

Kuinka vanha on Sonnaz Nooranvary? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän syntyi Pamphillissä, Dorsetissa, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Sonnaz Nooranvary Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sonnaz Nooranvary on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 D.

Sonnaz Nooranvaryn aviomies

Kuka on Sonnaz Nooranvaryn aviomies? Hänen nykyisen suhteen tilansa ei ole tiedossa. Todennäköisesti naimaton ja sinkku. Hänen aiempi treffinsa on historiaa, jota ei myöskään tunneta julkisesti.

Lue myös: Antoni Porowski (televisiopersoonallisuus) Bio, Wiki, Suhde, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Sonnaz Nooranvary Wiki

Sonnaz NooranvaryWiki/Bio
Oikea nimiSonnaz Nooranvary
NimimerkkiSonnaz
Kuuluisa AsTV-persoona
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaPamphill, Dorset,

Englanti

SyntymämerkkiNA
Kansallisuusbrittiläinen iranilainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 D
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 2,3 miljoonaa dollaria (USD)

Sonnaz Nooranvaryn nettoarvo

Kuinka paljon Sonnaz Nooranvaryn nettovarallisuus on? Sonnaz omistaa nyt oman yrityksensä Sonnaz Limitedin, jonka hän perusti vuonna 2011. Hän on brittiläis-iranilainen huonekaluvalmistaja ja verhoiluasiantuntija. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,3 miljoonaa dollaria (USD).

Sonnaz-Nooranvary-net-worth

Lue myös: Hannah Brown (televisiopersoona) poikaystävä, treffit, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, tosiasiat

Sonnaz Nooranvaryn tosiasiat

  1. Sonnaz Nooranvary jakaa säännöllisesti otoksia projekteistaan ​​Twitterissä ja Instagramissa ja kertoi äskettäin työskentelystä projekteissa lukituksen aikana.
  2. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  3. Hän esiintyy sarjassa säännöllisesti verhoilijana.
  4. Hän on koulun keskeyttäjä ja suorittaa oppisopimuskoulutusta Sunseeker-jahdilla.
  5. Hänen yrityksensä tavoitteena on "tuoda upeaa ja käsityötaitoa jokaiseen tilaan, jonka voimme".
  6. Voit seurata häntä Instagramissa @sonnaz_ ja Twitterissä @sonnaz_.

Lue myös: Regis Philbin (TV-ohjelmien isäntä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, kuolemansyy, vaimo, lapset, perhe, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found