Cindy Prado (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Cindy Prado on kuuluisa amerikkalainen malli ja muotisuunnittelija. Hän nousi kuuluisuuteen, koska hän oli koristanut FHM:n kaltaisten aikakauslehtien kansia ja työskennellyt Telemundon kaltaisten yritysten kanssa. Pian hän alkoi tukea useita muotimerkkejä ja lopulta lanseerasi oman muotilinjansa. Hän uskalsi jopa kirjoittaa. Hän aloitti mallintyön teini-iässä ja esiintyi useissa mainoksissa. Hänen tiedetään osallistuvan erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin. Hänestä tuli äskettäin yksi Instagramin 10 seuratuimman julkkiksen joukossa yli miljoonalla seuraajalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cindy Pradon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cindy Pradon korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Cindy Prado on? Kuuma ja seksikäs malli Cindy Prado seisoo 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 113 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Cindy Pradon ikä

Kuinka vanha on Cindy Prado? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. tammikuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies.

Cindy Pradon perhe

Cindy Prado syntyi Miamissa, Floridassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Simone Alexandra Johnson (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Sisarukset, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Vanhemmat, Faktat

Cindy Prado Wikipedia

Cindy PradoWiki/Bio
Oikea nimiCindy Prado
NimimerkkiCindy
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä20. tammikuuta 1992
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
KansallisuusMiami, FL
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 54 kg (113 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväPatryk Tracz
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Cindy Pradon poikaystävä

Kuka on Cindy Pradon poikaystävä? Hän on suhteessa Life in Colorin perustajaan Patryk Tracziin. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Cindy Pradon nettoarvo

Mikä on Cindy Pradon nettovarallisuus? Mallityö on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli miljoona dollaria (USD). Salon on kutsunut häntä julkkisten kotiäitiksi, koska hän on ruokailija ja loistava kokki. Hän on suuri Martha Stewartin ja Nigella Lawsonin fani.

Lue myös: Sarah Russi (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cindy Pradon ura

Maxim Magazine on nimennyt Cindy Pradon Hometown Hottieksi. Hän aloitti mallintyön 15-vuotiaana esiintyen luetteloissa ja kävellen kiitoradanäytöksissä. Hän esiintyi Cosmo-lehden kannessa ja totesi haastattelussa, että hän ei käytä huumeita tai juo alkoholia, mutta nukkuu paljon.

Cindy Pradon tosiasiat

  1. Cindy Prado tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa.
  2. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  3. Hän on kuubalaista ja espanjalaista syntyperää.
  4. Hän on työskennellyt useissa maineikkaissa aikakauslehdissä.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Alexis Clark (Instagram-malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found