Bianca Nobilo (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bianca Nobilo on Lontoossa asuva kirjeenvaihtaja. Hänet tunnetaan parhaiten The Brief -sarjan juontajasta Bianca Nobilon kanssa. Vuonna 2013 hän liittyi 2013. Hän on ankkuroinut CNN Todayn, International Deskin ja CNN Newsroomin. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Bianca Nobilon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Bianca Nobilo Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Bianca Nobilo on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 124 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Bianca Nobilon kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-25-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Bianca Nobilon ikä

Kuinka vanha on Bianca Nobilo? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Akilah Johnson (Journalisti) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Bianca Nobilo Wiki

Bianca NobiloWiki/Bio
Oikea nimiBianca Nobilo
NimimerkkiBianca
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 53 kg (124 lbs)
Kehon mitatnoin 32-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 90 000 dollaria (USD)

Bianca Nobilo poikaystävä

Kuka on Bianca Nobilon poikaystävä? Kuuma ja upea toimittaja Bianca Nobilo on näinä hetkinä sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Bianca Nobilon nettoarvo

Mikä on Bianca Nobilon nettovarallisuus? Politiikkatuottajana Nobilo oli vahvasti mukana CNN Internationalin poliittisessa uutisoinnissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 90 000 dollaria (USD).

Lue myös: Don Lemon (Journalisti) Wiki, Bio, Palkka, Nettovarallisuus, Sulhas, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Pituus, Paino, Faktat

Bianca Nobilon ura

CNN:n mukaan Bianca Nobilo tuotti sekä avajaistapahtuman CNN Middle East Business Forumin Abu Dhabissa. Hän on työskennellyt kolmessa yleisvaalikampanjassa, valtakunnallisessa kansanäänestyksessä sekä tutkimuksessa, puheenkirjoittamisessa ja ministereille ja parlamentin jäsenille suunnatuissa kampanjoissa Isossa-Britanniassa. Hän sai MHP 30 alle 30 Journalists to Watch -palkinnon vuonna 2018.

Bianca Nobilon tosiasiat

  1. Bianca on suorittanut ensimmäisen luokan historian tutkinnon Warwickin yliopistosta.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on hyvin lähellä hänen perheenjäseniään.
  4. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Ennen työskentelyään CNN:llä Nobilo työskenteli parlamenttitalossa sekä puolustus- ja turvallisuussektorilla.

Lue myös: Aishah Hasnie (toimittaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Uskonto, Ura, Faktat

Uusimmat viestit