Melissanthi Mahut (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Melissanthi Mahut on tunnettu kreikkalais-kanadalainen näyttelijä, joka on kuuluisa Assassin's Creed: Odyssey -elokuvan Kassandran hahmon äänistä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Melissanthi Mahutin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Melissanthi Mahut Pituus ja paino

Kuinka pitkä Melissanthi Mahut on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Melissanthi Mahutin ikä

Kuinka vanha on Melissanthi Mahut? Hänen syntymäaikansa ei ole tiedossa. Hän on noin 21-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Lue myös: Navia Robinson (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Melissanthi MahutWiki/Bio
Oikea nimiMelissanthi Mahut
NimimerkkiMelissanthi
Kuuluisa AsVoice Over -näyttelijä
Ikä21 vuotias
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Melissanthi Mahut poikaystävä

Kuka on Melissanthi Mahutin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Melissanthi Mahut Net Worth

Mikä on Melissanthi Mahutin nettoarvo? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Vanessa Hudgens (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Melissanthi Mahutin ura

Melissanthi Mahut lainasi äänensä monille taustalla oleville Egyptin kreikkalaisille vuonna 2017. Läpäistyään ensimmäisen koe-esiintymisen Lontoossa Melissanthi lensi takaisin Kanadaan viimeiseen koe-esiintymiseen. Siellä hän tapasi Alexioksen ääninäyttelijä Michael Antonakosin, jonka kanssa hän esiintyi viimeisen koe-esiintymisen kanssa. Hän aloitti äänityön toukokuussa 2017.

Melissanthi Mahutin perhe

Melissanthi Mahutin isän ja äidin tietoja ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Melissanthin täytyi lukea käsikirjoitus kokonaisuudessaan saadakseen äänensä hahmolle, mikä kesti kahdesta neljään tuntia.

Melissanthi Mahut Faktat

  1. Melissanthi on ollut hämmästyttävä äänikyky koko Assassin’s Creed -sarjan ajan.
  2. Hän aloitti uransa mallina ja uskaltautui showbiz-alalle.
  3. Hän on näyttelijä ja tunnetaan parhaiten elokuvista Assassin’s Creed Odyssey (2018), Assassin’s Creed: Origins (2017) ja Eurovision laulukilpailu: The Story of Fire Saga (2020).
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Sininen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Monica Ruiz (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found