Brandon Farris (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Brandon Farris on amerikkalainen sosiaalisen median persoona. Hän nousi tunnetuksi omalla Facebook-sivullaan. Hän julkaisee pääasiassa eloisia vloggausbrändejä, joihin on sisältynyt äärimmäisiä haasteita, tageja, parodioita ja hänen sarjansa "Google Translates…". Hän on myös suosittu YouTubessa, jossa hän julkaisee myös komediallisia vlogejaan. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Brandon Farrisin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Brandon Farrisin ikä

Kuinka vanha on Brandon Farris? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Brandon Farris Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brandon Farris on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. kesäkuuta 1991. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Carmen Pretty Hispanic (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brandon Farris Wiki

Brandon FarrisWiki/Bio
Oikea nimiBrandon Farris
NimimerkkiBrandon
Kuuluisa AsFacebook-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä5. kesäkuuta 1991
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 42-29-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväMaria Gloria
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Brandon Farrisin tyttöystävä

Kuka on Brandon Farrisin tyttöystävä? Hän on suhde Maria Gloriaan. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Brandon Farrisin nettoarvo

Mikä on Brandon Farrisin nettovarallisuus? Hän nauttii elämästään täysillä. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Brandon Walsh (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Brandon Farrisin ura

Brandon Farris rakastaa kaikkea groovy-musiikista urheiluun. Hän on suuri koripallon fani ja ihailee Kyrie Irvingiä ja Jason Douglasia. Hänellä on yli 2,2 miljoonaa seuraajaa Facebookissa ja yli 2 miljoonaa tilaajaa YouTubessa. Hänen Facebook-sivunsa videokategorioita ovat "Trying Nasty Foods!", "Learning To!" ja "Ruoanlaittovideot!" Hänen tiedetään leikkivän kepposia ja viettävän aikaa ystäviensä kanssa Westchesterissä, New Yorkissa. Hän tykkää käyttää Twitter-tiliään levittääkseen positiivisuutta ja saada ihmiset nauramaan.

Brandon Farrisin perhe

Brandon Farrisin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Brandon Farrisin faktat

  1. Brandon Farris on sosiaalisen median persoona, joka tunnetaan Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa komediavideoistaan ​​ja vlogeistaan ​​ilkeiden ruokien kokeilemisesta, ruoanlaitosta, haasteista ja parodioista.
  2. Hän sai tunnustusta suositusta Google Translates -sarjastaan.
  3. Hän työskenteli kahvilassa ja myi jopa Pokemon-kortteja eBayssa.
  4. Hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilinsä alla.
  5. Jotkut hänen suosituista videoistaan ​​YouTubessa ovat Life Hacks Every Woman Should Know, 50 Pound Glitter Bomb!, Amazing 5 Minute Crafts!, Amazing 5 Minute Crafts with my Sister, Google Kääntäjä tekee porkkanakakkua!

Lue myös: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found