De'arra Taylor (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

De’arra Taylor on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin De'arra & Ken 4 Life -YouTube-kanavallaan. Hän ja hänen sulhasensa Ken Walker tunnetaan perhe-elämänsä dokumentoinnista kanavallaan. Myöhemmin he saivat oman verkkosarjansa nimeltä De'Arra & Ken's Prank Show. Äskettäin pariskunta, joka pohjimmiltaan loi termin "suhdetavoitteet" YouTube-kanavallaan De'arra & Ken 4 Life, ei ehkä ole enää elinikäinen pari. Viritä elämäkertaan ja tutustu De’arra Taylorin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

De’arra Taylor Pituus ja Paino

Kuinka pitkä De’arra Taylor on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

De’arra Taylorin ikä

Kuinka vanha on De’arra Taylor? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. huhtikuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Tennesseessä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

De'arra TaylorWiki/Bio
Oikea nimiDe'arra Taylor
NimimerkkiDe'arra
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä17. huhtikuuta 1996
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväKen Walker
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

De’arra Taylorin poikaystävä

Kuka on De'arra Taylorin poikaystävä? Hän on kihloissa Ken Walkerin kanssa vuonna 2019. He tuijottivat toisiaan vuonna 2014. Lisäksi äskettäin De'arra & Ken 4 Life ei ehkä ole pari elinikäistä pidempään. Video Kenin viihtymisestä toisen naisen kanssa on saanut internetin kierroksia, ja ihmiset ovat vakuuttuneita siitä, että Ken petti De’arraa. Videolla näkyy, kuinka Ken pitää kätensä toisen naisen takapuolella parkkipaikalla kahden muun ihmisen kanssa.

Lue myös: Ken Walker (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

De’arra Taylor Net Worth

Mikä on De’arra Taylorin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hän loi YouTube-kanavansa 11. joulukuuta 2014. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

De’arra Taylor Faktat

  1. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  6. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  7. Hän julkaisi pariskunnan ensimmäisen videon siellä 18. huhtikuuta 2015.
  8. Puolivälissä 20-vuotias pariskunta on ollut yhdessä noin kuusi vuotta ja aloitti YouTube-kanavansa vuonna 2014.
  9. Siitä lähtien he ovat kasvattaneet seuraajansa yli 6 miljoonaan pelkästään YouTubessa. Pariskunta julkaisee säännöllisesti kanavalla videoita, kuten "We Got A NEW Car!!?" ja "I Put My Fiance [sic] Stuff In JELLO (pilkku!)."
  10. Hän on hyvin lähellä kaunottareaan Ken Walkeria.

Lue myös: Kenneth Walker (Breonna Taylorin poikaystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found