Noah Schnapp (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Noah Schnapp? Hän on kanadalais-amerikkalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Will Byersin roolista Netflixin scifi-kauhuverkkotelevisiosarjassa Stranger Things. Sarjasta hän voitti Screen Actors Guild -palkinnon yhtyeen erinomaisesta suorituksesta draamasarjassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Noah Schnappin ikään, pituuteen, painoon, nettovarallisuuteen, uraan, perheeseen, tyttöystävään ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Noah Schnapp Pituus ja paino

Kuinka pitkä Noah Schnapp on? Hämmästyttävä näyttelijä seisoo 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 51 kg tai 112 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 6 US.

Noah SchnappWiki/Bio
Oikea nimiNoah Schnapp
NimimerkkiNoah
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. lokakuuta 2004
SyntymäpaikkaScarsdale, NY
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa
Painonoin 51 kg (112 lbs)
Runkotilastotnoin 34-28-33 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero6 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Noah Schnapp elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Noah Schnapp? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. lokakuuta 2004. Tällä hetkellä hän on 15-vuotias. Hän syntyi Scarsdalessa, New Yorkissa. Hänellä on Kanadan kansalaisuus. Hänen äitinsä on Mitchell ja isänsä nimi on Karine Schnapp. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksoissisko nimeltä Chloe. Schnapp on juutalainen, ja hänellä oli Bar Mitzvah Israelissa. Hänen perheensä on kotoisin Montrealista, Quebecistä, Kanadasta, ja hän vierailee kaupungissa usein. Hänen äitinsä on Marokon juutalaista syntyperää. Koulutukseltaan hän käy lukiossaan.

Noah Schnappin ura ja nettoarvo

Noah Schnapp uran aikajana ja nettovarallisuus: Hän aloitti näyttelemisen ensimmäisen kerran kuusivuotiaana. Hänen näyttelemisen opettajansa suositteli häntä jatkamaan näyttelemistä ammattimaisesti kaksi vuotta myöhemmin. Vuonna 2015 hän äänesti Charlie Brownia Peanuts Movie -elokuvassa. Hän työskenteli yhdessä Oscar-voittajien Steven Spielbergin ja Tom Hanksin kanssa Bridge of Spies -elokuvassa. Vuonna 2020 hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Top 5 College näyttää inspiroituneena TikTok Star Charli D'ameliosta

Faktoja Noah Schnappista

  1. Tyttöystävä ja treffit: Hän on tällä hetkellä sinkku eikä ole antanut oivalluksia romanttisesta ja rakkauselämästään. Hän on erittäin keskittynyt uraansa ja opiskeluun.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän äänesti päähenkilöä Charlie Brownia vuoden 2015 Peanuts Movie -elokuvassa.
  4. Schnappin halu näyttelemiseen alkoi, kun hän oli noin 5-vuotias katsottuaan Annie-tuotannon Broadwaylla.
  5. Hyvin nuorena hän liittyi näyttelijäkursseihin.
  6. Muita hänen elokuvaroolejaan ovat Roger Donovan Steven Spielbergin historiallisessa draamassa Bridge of Spies (2015) ja Charlie Brownin ääni animaatiossa The Peanuts Movie (2015).

Tiivistettynä

Noah Schnapp syntyi Kanadan kansalaisuudella ja otti myöhemmin myös Yhdysvaltain kansalaisuuden. Hänen vanhempansa Karine ja Mitchell Schnapp olivat Montrealista. Hänellä on kaksoissisko nimeltä Chloe. Hänellä on koira nimeltä Spaghetti ja Riley, jolla on oma Twitter-tili. Keltainen on Nooan lempiväri. Hän pitää myös matkustamisesta ja valokuvaamisesta. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä. Hän ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaansa.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found