Rachel Levin (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Rachel Levin on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median tähti. Hän lataa säännöllisesti hihoihinsa helppoja ja uskomattomia vinkkejä, jotka voivat saada sinut hymyilemään hetkessä. Dietistä ja kuntoilusta kauneus- ja kosmetiikkavideoihin yksinkertaisiin arjen hakkeroihin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Rachel Levinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Rachel Levin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Rachel Levin on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Rachel Levinin mitat

Mitkä ovat Rachel Levinin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Rachel Levin ikä

Kuinka vanha on Rachel Levin? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. helmikuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Rachel-Levin-aika

Lue myös: Donlad Dougher (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Rachel Levinin poikaystävä

Kuka on Rachel Levinin poikaystävä? Hän seurusteli YouTube-toverinsa Tyler Reganin kanssa noin kaksi vuotta ennen kuin he erosivat vuoden 2019 lopulla.

Rachel Levin Wiki

Rachel LevinWiki/Bio
Oikea nimiRachel Levin
NimimerkkiRachel
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. helmikuuta 1995
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväTyler Regan
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 55 000 dollaria (USD)

Rachel Levin Net Worth

Kuinka paljon Rachel Levinin nettovarallisuus on? Hän julkaisi videon nimeltä "500K Subscriber Giveaway! [MacBook Pro + iPad + Go Pro]”, 12. elokuuta 2014. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 55 000 dollaria (USD).

Rachel-Levin-faktoja

Rachel Levin Faktat

  1. Rachel Levin on erittäin tasainen tyttö, jolla ei ole minkäänlaista ilmapiiriä itsestään.
  2. Hän kokee, että koko kysymys yrittämisestä olla erityinen on "yliarvostettu".
  3. Tämän ilmiömäisen YouTube-käyttäjän sanoin: ”Ensimmäinen tavoitteeni kanavallani on tarjota yleisölleni paras mahdollinen kokemus, jonka voin heille tarjota – olipa kyseessä sitten viihde, koulutus tai inspiraatio. Se tulee ennen tarvettani olla ainutlaatuinen tai ehkä se tekee minusta ainutlaatuisen."
  4. Hän yrittää aina tarjota jotain uutta yleisölleen ja rakastaa olla aina pelin kärjessä.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Sr Pelo (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit